Zigavus Isolde Yoğun Nemlendirici Calendula El ve Vücut Kremi

Merhabalar,

Kış aylarında soğuktan, yaz aylarında da güneş ve sıcaktan cildimiz nemsiz kalıyor ve sık sık nemlendirici krem kullanmak kaçınılmaz oluyor. Ancak yazın kullanılan nemlendiricilerin bence kışın kullanılanlara göre kesinlikle yağsız ve daha hafif olması gerekiyor. Ben de tam böyle bir arayıştayken Zigavus markasıyla ve markanın Isolde Yoğun Nemlendirici Calendula El ve Vücut Kremi ile tanıştım.



Krem, 200 ml'lik kavanoz şeklinde bir ambalajda geliyor; yapısı çok hafif. Yapısının hafif olmasına rağmen, verdiği nem oldukça başarılı. İçerisinde Calendula özü bulunuyor. Calendula, cilt bakımı ve tedavisinde yaygın olarak kullanılan çok faydalı bir bitki. Cildi pürüzsüzleştirmede, nemlendirmede ve hatta problemli bölgeleri iyileştirmede kullanılıyor. Faydalarını okuduğumda inanamadım (daha fazla bilgi için burayı tıklayabilirsiniz).

Krem, içerisindeki calendula özlü ve vitamin&minareller ile yağlı bir his bırakmadan cildi yoğun bir biçimde nemlendiriyor. Cilde hoş bir parlaklık ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Ayrıca bir süredir sıkça kullanmama rağmen herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Gramajına ve kalitesine göre fiyatı da oldukça uygun.

Zigavus Isolde Yoğun Nemlendirici Calendula El ve Vücut Kremi'ni bana firma göndermişti ama hem Zigavus'un kendi internet sitesinde hem de eczanelerde bulabilirsiniz. Marka ve diğer ürünleri için burayı, satın almak için ise burayı tıklayabilirsiniz. Sizin de kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder