Clinique Pop Ruj | 18 Papaya Pop

Merhabalar,

Clinique Pop serisini sürümünün kolay olması ve dudağı pürüzsüz göstermesi nedeniyle çok başarılı buluyorum. Zaten bu seri "Lip colour+Primer+Rouge Intense+Base" olarak geçiyor. Kısaca hem ruj hem de baz diyebiliriz. Daha önce bu seriden 07 numara Passion Pop rengini incelemiştim, okumak için burayı tıklayabilirsiniz.



Minik ışıltıları, kolay sürümü, yaza uygun mat olmayan yapısıyla son zamanlarda sevdiğim rujlardan biri de Clinique Papaya Pop oldu. Rengini nemli yapısına rağmen tek sürüşte veriyor. Ayrıca kalıcılığı da yapısına göre oldukça iyi. Renk olarak turuncumsu-pembemsi, hafif bronz tende güzel duruyor. Çizgilere dolmuyor ve dudağı kurutmuyor. İçerisinde Shea ve Muru Muru yağı bulunduğundan dudaklarda birşey yemediğiniz takdirde kalıcı nem sağlıyor.

Clinique Pop rujların fiyatları 89 tl. Clinique'in online sitesinde veya Boyner, Tekin Acar gibi kozmetik marketlerde bulabilirsiniz. Bu serinin 24 farklı renk çeşidi var. Sizin deneyimleme fırsatınız oldu mu? Yorum bırakırsanız sevinirim.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder