Takma Kirpik | Flormar Magnificent Eyelash Extensions102

Merhabalar,

Takma kirpikleri özel günlerde kullanmayı çok seviyorum. Adeta tek başlarına göze ayrı bir hava katıyorlar ve göz makyajı ne kadar hafif olursa olsun çok güzel bir görünüm sağlıyorlar. Benim kirpiklerim ince ve uzun olduğundan yıllardır severek kullandığım, deforme oldukça tekrar tekrar aldığım takma kirpiklerim Flormar Magnificent Eyelash Extensions 102 numara.




Flormar'ın bu takma kirpikleri yapılarının ince olması nedeniyle hacim verirken aynı zamanda doğal bir görünüm sağlıyorlar. Göz yapısına göre uzun gelirse uçlardan kısaltılabilirler. Yapışkanı çok başarılı; kirpikleri güzel tutuyor. Yapışkanın rengi açıldığında ve uygularken gri gibi gözükse hemen siyaha dönüyor. Ancak yapışkanın kapağını açarken biraz dikkatli olmak gerekiyor, içi hemen dışarıya akıyor. Her aldığımda ilk açışımda aynı problemi yaşıyorum, eğer buna bir çözüm bilen varsa yorum olarak yazabilirseniz çok sevinirim. Kullanımdan sonra kirpikleri çıkarması çok basit; kirpiklerinizi yolmadan ve herhangi bir makyaj temizleyiciye ihtiyaç duymadan kenarından tutarak nazikçe çekip çıkarabiliyorsunuz. 

Kısacası Flormar Magnificent Eyelash Extensions 102 numara benim uzun süredir severek kullandığım takma kirpikler. Fiyatı da birçok takma kirpiğe göre uygun 12,90. Flormar standlarından ve internet sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder