A'Pieu Air Fit Cushion Fondöten

Merhabalar, 

Cushion dediğimiz süngerin içerisine ten ürününün yedirilerek ve poliüretan uygulama pufuyla birlikte kompakt bir ambalajda bulunması son zamanlarda oldukça popüler oldu. Korelilerin bulduğu ve bir süredir kullandığı bu tür ürünlerin cushion far, cushion allık, cushion ruj gibi pek çok türü var aslında ama ülkemize şimdilik çoğunlukla cushion fondöten ve BB'ler biliniyor.



A'Pieu Air Fit cushion fondöteni benim yakın bir arkadaşım Kore'den dönüşte getirmişti. Ambalajı çok şık; bebek mavisi ve gümüş renklerinde. Üstelik oldukça dayanıklı. Bir süredir çantamda taşımama rağmen ufak bir çizilme bile olmadı.


Yapısına gelecek olursak; çok ince olduğunu söyleyebilirim, bu nedenle yaza oldukça uygun. Güneş koruması da düşünülmüş: SPF 50+ ve PA +++. Yapısının ince olması nedeniyle kapatıcılığı az. Ama uygulaması o kadar rahat ki neden bu kadar popüler olduğunu anlamak zor değil. Uygulama pufu pürüzsüz ve kolay bir şekilde ürün yaymayı sağlıyor. "Fırça izi kaldı mı? Dağılmayan bir yer kaldı mı?" diye incelemenize gerek kalmıyor. Ayrıca yumuşacık bir his veriyor.  Bendeki rengi 21 numara ve tenime tam olarak uyuyor. Hassas ciltler için de uygun bir ürün. İçerisinde aloa vera ve çay ağacı özü var. Yüzde kesinlikle ağırlık yapmıyor. Bitişi ise dewy dediğimiz nemli bitiş. Bu nedenle kuru ciltler çok sevecektir. Yağlı ve karma ciltler (benim gibi) gün içerisinde parlama için önlem almalı. 

Yakın zamanda cushion ürünlerin ülkemizde de popüler olacağını düşünüyorum. Sizin cushion deneyiminiz oldu mu? Yorum bırakırsanız sevinirim. Yine bir kore markası olan Missha'nın BB kremleri hakkında karşılaştırma yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder