Vichy Liftactiv Supreme Tanışma Paketi

Merhabalar,

Vichy sınırlı sayıda tanışma seti çıkarmış. Benim gördüğüm kadarıyla üç farklı set mevcut: Lifactiv, Neovadiol ve Aqualia. Aqualia uzun süre nemlendiren cilt bakım paketi, Neovadiol menopoz dönemine özel cilt bakım paketi ve Lifactiv kırışıklık ve sıkılık kaybına karşı kakım paketi. Benim aldığım Lifactiv seti oldu. Bu set termal su, el kremi, yüz yıkama jeli ve kremden oluşuyor. 



Daha detaylı olarak incelemek gerekirse;

  1. Vichy Purete Fresh Cleansing Gel 15ml: Moringa ekstresi ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildi kurutmadan temizlemeyi vadeden jel. 
  2. Vichy Eau Thermale 50ml: Yatıştırıcı, koruyucu ve güçlendirici termal su. 
  3. Vichy Liftactiv Supreme PNM 15ml: Normal ve karma ciltler için yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına yardımcı olmayı vadeden bir krem. Cildi pürüzsüzleştirerek ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltıp, cildi aydınlatmak için özel olarak üretilmiş. 
  4. Vichy Hand and Nail Cream 40ml: nemlendirici el ve tırnak bakım kremi. Yaşla birlikte oluşan ince çizgi ve lekelerin görünümünü hafifletmek için üretilmiş. SPF15 içeriyor. 
Öncelikle yüz temizleme jelini uygulayarak cildi temizlemek gerekiyor. Temizleyiciden sonra ise termal suyu yüze sıkıp biraz beklemek gerekiyor. Termal su cildi ferahlatıp kreme hazırlıyor. Termal sudan sonra ise kremi uyguluyoruz. Böylece tam bir bakım yapmak için oluşturulmuş. 

Ürünlerin hepsini tek tek çok sevdim. Jel yüzümü kurutmadan temizledi. Vichy'nin termal suyunu zaten çok seviyorum. Yüz kremine ise bayıldım. Karmadan yağlıya dönük çildimi yağlandırmadan nemlendirdi. Bakalım uzun süre kullanımda aydınlatma ve pürüssüzleştirme vaadlerini görecek miyim? El kremini de çok sevdim, hem kokusu hem de verdiği his olarak gerçekten başarılı buldum.

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir set diyebilirim. Fiyatı ise sadce 28 tl. Eczanelerde bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

2 yorum: