Golden Rose Velvet Matte 27 Numara

Merhabalar,

Golden Rose'un Velvet Matte serisi rujları herkes gibi ben de çok seviyorum. Üstelik şeftalilik içeren nude rujları kendime çok yakıştırdığımdan bu serideki 27 numara favorim. Mac Kinda Sexy'ye muadil gösterilse de bende Kinda Sexy'den daha farklı (şeftalimsi) duruyor. 


Sürümü oldukça kolay, duruşu ise ismi gibi kadifemsi. Yalnız altına nemlendirici kullanmadan uygulanırsa dudakları birbirine sürtünce veya biraz zaman geçtikten sonra parça parça bir görüntü oluşuyor. Dolayısıyla dudağı önce nemlendirip daha sonra ruju uygulamak gerekli. Diğer pek çok mat rujun aksine dudağı fazla kurutmadığını söyleyebilirim. 

Benim gerek günlük makyaja gerekse dumanlı veya eyelinerlı makyajlara çok yakıştırdığım bir renk. Bu nedenle makyaj masamda en ulaşılabilir yerde duruyor. Fiyat olarak da pek çok ruja göre oldukça uygunlar: 19,50. Golden Rose'un kendi standlarından, online sitesinden veya pek çok kozmetik marketten bulmak mümkün. 

Eğer bu seride deneyip memnun kaldığınız başka renkler varsa bana önerebilirseniz çok sevinirim. Yine çok sevdiğim ve yaza yakıştırdığım oldukça canlı şeftali rengindeki Wet n Wild Just Peachy ruj ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder