Nuxe Huile Prodigieuse OR Çok Amaçlı Kuru Yağ

Merhabalar,

Yaz ve tatil dendiğinde akla ilk gelenlerden biri de tabii ki vücut yağları. Kim cildinin göz alıcı bir biçimde ışıldamasını istemez ki? Kuru yağlar özellikle uygulama sonrası yağlı bir his bırakmadığından çok kullanışlılar. Bu alanda dünyada en popüler olan kuru yağ da Nuxe Huile Prodigieuse.


Nuxe Huile Prodigieuse'un hem simlisi hem de simsizi var. Bendeki simli olanı. Özellikle yazın bronz tende harika duruyor. Sim sim görüntüden ziyade minik ışıltılar saçıyor. Ben hem bu özelliğinden hem de kokusundan dolayı çok seviyorum.

Birçok farklı alanda kullanılabiliyor. 

Saç için; Saç uçlarında oluşan kuruluk hissini giderip saça yumuşacık ve kolay taranır bir yapı vermek için kullanılabilir. Saç uçlarındaki kuruluktan dolayı oluşabilecek yıpranmayı da böylece onarıyor. Hem de saçın ışıltılı durmasını sağlıyor.

Yüz için; Kuru veya nemsiz ciltler için cilde nem vermek ve gerginlikleri azaltmak için kullanılabilir. Tabi simli olanı günlük kullanım için çok uygun olmuyor.

Vücut için; Cilde uygulandığında hem nem hem de çok hoş bir ışıltı sağlıyor. Daha önce belirttiğim gibi özellikle hafif bronz tende harika duruyor.

El ve tırnak için; Hem ele nem vermek ve vücutla eşitlemek hem de tırnak kenarındaki kütikülleri yumuşatmak için kullanılabilir.


Kullanım esnasında elle uygulama yapıldığından elde daha fazla sim kalıyor ve vücuda daha az ve homojen dağılıyor. Yani uygulamadan sonra elinizdeki fazla simleri temizlemeyi unutmayın. Simsiz olanı da günlük kullanım için oldukça uygun. Tüm Nuxe ürünlerini eczanelerde bulmak mümkün. 

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder