Estee Lauder Online Alışveriş

Merhabalar,

Estee Lauder online sitesinin ne kadar güzel kampanyalar yaptığı ve hediyeler verdiğini göstermek adına bir süre önce sitesinden yapmış olduğum alışverişten bahsetmek istiyorum. Bahar aylarında kullanmak üzere BB krem arayışındaydım ve Double Wear serisi fondötenlerin kalıcılığı ve yüksek kapatıcılığı nedeniyle BB'sini de merak ettiğimden Double Wear All-Day Glow BB kremini denemek istedim.  


Dolayısıyla bu alışverişte satın aldığım tek şey BB krem oldu. Fotoğrafta görmüş olduğunuz BB krem haricindeki diğer tüm ürünler hediye olarak geldi. Bunlar;


  1. Evelyn Lauder Elizabeth Hurley Dream Pink Collection: Orijinal Boy Pure Color Lipstick / Online Özel Renginde; 2 Adet Seyahat Boy Pure Color Nail Lacquers (5 ml) ; Berry Hot (06) ve Blushing Lilac (05) renklerinde ; Özel Tasarım Makyaj Çantası.
  2. Advanced night repair gel eye crème, 5ml
  3. Revitalizing supreme Global anti-aging eye balm, 5ml
  4. Mini Sumptuous infinite Mascara + Mini Double Weare eye Pencil
  5. Pembe Set: Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye Crème, 5ml, Double Wear Concealer, Estee Lauder Sumptumuous Extreme Maskara.


Estee Lauder online siteye e-mail adresinizle üye olarak bu tür kampanyaları takip edebilirsiniz. Sık sık güzel kampanya ve hediye kodları oluyor.

Evelyn Lauder Elizabeth Hurley Dream Pink Collection seti hakkındaki yazıma burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ürünlerin tamamını kullandıkça görüşlerim oluştukça tek tek paylaşıyor olacağım.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder