Golden Rose Longstray Likit Mat Ruj 01 Numara

Merhabalar,

Likit mat rujlar son zamanlarda oldukça popüler oldu biliyorsunuz. Likit olması nedeniyle kolay sürülüyor, mat olması nedeniyle de çok uzun süre kalıcı oluyorlar. Son zamana kadar sadece ülkemizde satılmayan markaların likit mat rujları vardı ve ulaşmak oldukça zordu. Bu nedenle Golden Rose'un da likit mat ruj çıkardığını duyunca soluğu Ankara Cepa'daki Golden Rose standında aldım. Renk seçeneklerini inceleyip kendime en uygun olanı seçtim.




Benim tercihim 01 numara oldu. Açık tenlilere oldukça yakışacak bir renk. İlk sürüldüğünde biraz açık duruyor ama birkaç dakika sonra mat yapıya geçtiğinde rengi biraz koyulaşıyor. Denerken elde deneyip rengine bakmıştım. Dudakta elde denenmiş halinden bir ton daha koyu durduğundan denerken dikkat edilmeli. 



Yapısı güzel, tüm likit mat rujlar gibi dudağı biraz kurutuyor. Ancak öncesinde dudağı nemlendirince hoş ve pürüzsüz gözüküyor. Likit mat rujların çözücüsü yağ olduğundan sadece yağlı yiyeceklerden sonra çıkıp çıkmadığını kontrol etmekte fayda var. Bunun haricinde bol bol yiyip içebilirsiniz. Uzun süre kalıcılıktan sonra ruj dudağın orta kısmından çıkmaya başlıyor. 

Instagram'dan (renklidosyam) beni takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. Fotoğraftaki oje ve rujun uyumuna bayıldım. Oje: Flormar Up to 7 Days Shine&Color Soul Kiss rengi.  

Golden Rose likit mat rujlar 18,50. Birçok kozmetik mağazasında ve kendi standlarında bulmak mümkün. 

Sevgiler,
Seher



Seher

Renklidosyam

2 yorum: