Avon Supershock Göz Kalemi

Merhabalar,

İyi siyah bir göz kalemi bulmak zordur. Ya kolay sürülmez, ya rengini tam vermez ya da çabucak dağılır. Bu nedenle kullandığım en güzel siyah göz kalemlerinden olan Avon Supershock kalemden kısaca bahsetmek istedim.


Ambalajında Jel Eyeliner olarak belirtilmiş. Gerçekten jel gibi yumuşacık, dolayısıyla sürümü çok kolay. Tabi kalem jel formunda olmasının vermiş olduğu birtakım sıkıntılar var; çabuk azalması ve kalemtraşla açmanın zor olması (kavanoz jel formundaki çok sevdiğim Maybelline Jel Eyeliner yazısına buradan ulaşabilirsiniz). Rengi ise simsiyah, tam bir kömür karası. Bazı siyah göz kalemlerinde birkaç kat geçersiniz ve tam rengini vermez ama bu kalemde ilk katta bile istediğim siyah rengi elde ediyorum. Kalıcılığı diğer birçok göz kalemine göre oldukça iyi. Benim göz kapağı bölgem yağlı olduğundan dağılmaması için altına matlaştırıcı pudra uygulayarak kullanıyorum.

Kolay açılması için ise buzdolabında birkaç saat bekleterek daha sonra açmayı deneyebilirsiniz. Kısacası uygun fiyatlı, kolay sürümlü, rengini tam veren ve akmayan bir göz kalemi isterseniz Avon Supershock serisi göz kalemlerine bir bakın derim. İndirimsiz fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 12 civarıydı. 

Sevgiler,
Seher




Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder