Clinique High Impact Maskara ve Line Smoothing Concealer

Merhabalar,

Concealer ve maskaradan oluşan ikili ürünleri çok seviyorum. Tam çantaya atmalık. Gün içerisinde yüzde oluşan küçük kusurları concealer ile kapatmak, gerekirse maskarayı tazelemek için idealler. Estee Lauder'ınkini uzun zamandır kullanıyordum ve çok memnundum. Bitince Clinique'in benzer ürünü olan Clinique High Impact Maskara ve Line Smoothing Concealer'ı aldım.


Concealer'ın kapatıcılığını çok sevdim. Benim çok problemli olmayan göz altlarım için çok küçük bir miktarı bile yeterli oluyor. Yapısı güzel, dağıtımı çok kolay. 


Maskarasına ise bayıldım. Kirpikleri birbirine yapıştırmadan uzattı ve hacim verdi. Waterproof olmamasına rağmen kalıcılığı çok güzel. Gün içerisinde akma, dağılma yapmadı.



Estee Lauder'ın ürünü ile kıyaslamak gerekirse; Clinique'in maskarasını daha çok sevdim. Estee Lauder'ın ise concealerının yapısını biraz daha başarılı buldum. Gramaj olarak Clinique daha küçük. Yine ikisi de gerçekten çok güzel ürünler. Her ikisini de çok başarılı ve kullanışlı buldum. Clinique'in bu ürününü Boyner'den 29'ye almıştım. Online sitede de satışı var. Daha birçok Clinique ürünü satan oline alışveriş sitelerinde de bulabilirsiniz. 

Sevgiler,
Seher



Seher

Renklidosyam

2 yorum:

  1. Estee Lauder'ı kullanmıştım bi dönem:) rimeli sevmedim fakat kapatıcı kısmını başarılı bulmuştum.
    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil