Yves Rocher Tradition de Hammam Duş Yağı

Merhabalar,

Mutlu bayramlar! Tatilde daha önceden hazırladığım inceleme yazılarına ara vermeden devam etmek istedim. Yves Rocher Tradition de Hammam duş yağı farklı tasarımıyla ve duş yağı ibaresiyle dikkatimi çeken bir ürün oldu. Duş jeli ve yağ karışımından oluşuyor; duş jeli gibi kullanılıyor. Suyla buluştuğunda köpürüyor ve sonrasında cildi yumuşacık yapıyor.


Ambalajı plastik, şeklinden dolayı kullanımı rahat. Yapısı güzel ve uygulaması kolay. Argan yağı içermesine rağmen yağlı bir his bırakmıyor. Kokusu başta biraz farklı gelse de sonradan kendine has olan bu oryantal kokuyu sevdim. Yine de bence yaz için değil de kış için daha uygun. Cildi kurutmuyor ve bende herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadı. Ben sevdim.

Fiyatı 27,90 . Yves Rocher mağazalarında ve online sitesinde bulabilirsiniz. Bir başka sevdiğim Yves Rocher ürünü olan, kayısı çekirdeği taneciği içeren peeling incelemem için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

2 yorum:

  1. Tam kullanmalık mevsimi geliyor gibi, cildi kurutmaması güzelmiş; Yves Rocher'ye uğrayınca mutlaka koklayacağım ve kokusu hassasiyet yaratmazsa alabilirim :)
    Güle güle kullan,
    Bizim blogumuza da bekleriz,
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuza bayildim 😍 Ne kadar guzel ve emek verilen bir blog 😍 Tanistigimiza gercekten cok memnun oldum ❤❤

      Sil