The Balm In The Balm of Your Hand Palet

Merhabalar,

The Balm markasının tüm ürünlerini çok seviyorum. Dolayısıyla markanın en sevilen ürünlerinden oluşan bu palet, benim aldığım günden beri favorim oldu. Ambalajı her zamanki gibi oldukça şirin ve sağlam. Kapağında bulunan aynası da çok kullanışlı. İçerisinde 3 adet far, 1 adet bronzer, 4 adet far, 1 adet aydınlatıcı, 1 adet ruj ve 1 adet hem dudak hem yanak ürünü var. Gelin tüm ürünlere daha yakından bakalım.




Öncelikle allıklardan başlamak istiyorum. Mevcut 3 adet allık sırasıyla; Hot Mama, Instain/Argyle ve Cabana Boy. Aşağıda her birinin swatchları mevcut.

         
  1. Hot Mama: Her tene yakışacak hafif ışıltılı şeftali alt tonlu çok güzel bir alık. Pigmentasyonu paletteki diğer ürünlere göre an az olanı. Bu nedenle çok rahat ve kontrollü uygulama sağlıyor. Detaylı incelemesi için burayı tıklayabilirsiniz.
  2. Instain/Argyle: Soğuk alttonlu uçuk bir pembe, tam bir Barbie rengi. Kalıcılığı çok güzel, doğru uygulamayla her tene gidecek olsa da bence en çok esmer ve buğday tenlilere yakışacak bir renk.
  3. Cabana Boy: Gül kurusu tonlarında, ve diğer allıklara göre daha koyu. Daha çok kış için uygun bir allık. Mat yapıda ve kalıcılığı da oldukça başarılı.
Bronzlaştırıcı olarak ise palette the Balm'ın en sevdiğim ürünlerinden Bahama Mama var. Aşağıda swatchını görebilirsiniz. Soğuk alt tonlu mat bir kahve rengi. Bu nedenle kontür için de oldukça uygun bir renk. Paletteki favori ürünlerimden biri, ayrıca far olarak da kullanıyorum.

          

Paletteki farlara geçecek olursaksırasıyla; Insane Jane, Mischevious Marissa, Sexy ve  Lead Zeppelin mevcut. Yine aşağıda swatchlarını görebilirsiniz.

          
  1. Insane Jane: Koyu metalik gri tonlarında ışıltılı bir renk. Yapısı yumuşacık. Gece veya özel gün makyajlarına özellikle smokey eye görünümünde çok yakıştırdığım bir far. Shady Lady vol.2 paletinden alınmış.
  2. Mischevious Marissa: Işıltılı sıcak bir turuncu. Renk olarak çok koyu değil. Geçişli göz makyajlarında çok beğendiğim bir far. Shady Lady paletten seçilmiş.
  3. Sexy: Diğerlerinin aksine mat yapıda mürdüm tonlarında tüm göz renklerine yakışabilecek koyu bir far. Nude Tude paletten alınmış.
  4. Lead Zeppelin: Bende de olan Balm Jovi paletten seçilen bir far. Işıltılı zeytin yeşili renginde, oldukça güzel. Özellikle ela ve kahverengi gözlere çok yakıştırıyorum.
Paletteki diğer en sevdiğim ürün ise aydınlatıcı. Tabii ki Mary-Lou Manizer. Sarı alt tonlu ve pigmentasyonu oldukça güzel. Çok az bir miktarı bile çok hoş bir ışıltı sağlıyor. Swatchını aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Ayrıca detaylı incelemesi için burayı tıklayabilirsiniz.

 

Son olarak krem iki ürün ise krem allık ve ruj olarak kullanılan Caramel ile Mia Moore ruj. Aşağıda swatchlarını görebilirsiniz.

           
  1. Caramel: How 'Bout Them Apples? paletten seçilen bu nude krem ürün, hem yanakta krem allık olarak hem de dudakta ruj olarak kullanılabiliyor. Kahve şeftali tonlarında ve oldukça doğal duruyor. 
  2. Mia Moore: Soğuk alttonlu ve oldukça kalıcı olan bu ruj ise the Balm Girls ruj serisinden seçilmiş. Ben kendime kırmızı rengi çok yakıştırmadığım için sanırım palette en az kullandığım ürün diyebilirim.

The Balm In The Balm of Your Hand Palet indirimde 55TL'ye kadar düşüyor. Tek tek tüm ürünleri almaktansa tek bir palet almak daha uygun olacaktır. Ayrıca ürünler gramajlarından dolayı çabuk bitecek gibi değiller ve seyahatlerde de tek palet taşımak daha kullanışlı. The Balm'ın diğer bir sevdiğim paleti Balm Jovi incelemesi için ise burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Benimde en sevdiğim the balm paleti bu yok yok yahu :)

    YanıtlaSil
  2. Şu paletleri hemen çıkartsalar ne güzel olur, hem en güzel ürünler bir arada hem de bitebilecek boyuttalar çekmecede bir ömür sürünmezler. Ürünlerin yarısı palet palet teker teker elimde olmasa direkt alacağım bir palet, zaten Argyle çok içimde kalmış bir allıktır :) Elimdeki theBalm ürünler azalsa alsam!
    Güle güle kullan Sehercim,
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biz tum urunlerden almadan once ciksa daha iyiydi 😊 The Balm'in tekli toz urunlerini kullan kullan bitiremiyorum 💕 Palet urunlerin boyutlari ve kullanisliligiyla favorim oldu, yolculuklarda tasimasi da kolay 😍 Cok tesekkur ederim Zeynepcim 😘😘

      Sil