Kabuki Fırça Seti | Aliexpress

Merhabalar,

Aliexpress'ten aldığım kabuki fırça setini Instagram'dan paylaşınca haklarında çok soru aldım. Burada da kısaca incelemek ve satıcı bilgisi vermek istedim.

Setin içerisinde beş adet yüz için farklı şekilli kabuki fırça ile beş adet de göz için kabuki fırça var. Yüz için olan fırçalar yukarıda sırasıyla; düz (flat) kabuki, yuvarlak (round) açılı kabuki, yuvarlak (round) kabuki, açılı kabuki ve konik (tapered) kabuki. Göz için olan fırçalar da bu fırçaların şekil olarak aynıları. Sentetik kıllılar. İlk başta biraz kokuları vardı ama yıkadıktan sonra geçti. Yıkamada kıl dökmedi, sadece birkaç tel uzun olanlardan düştü. Fırçalardan konik olanın metal kısmı ile sapı biraz oynuyordu, çıkarıp güçlü bir yapıştırıcıyla yapıştırınca diğerleri gibi gayet sağlam oldu.


Benim aldığım satıcı: wangjie ye's store. Fiyatı: 4.97 USD. Ayrıca pembe, beyaz ve siyah/altın gibi renk seçenekleri de var. Kargo takipsizdi, yaklaşık bir ayda elime ulaştılar. Ben fırçaları çok sevdim, fiyatına göre çok başarılılar.

Peki nasıl kullanıyorum? Yüz fırçalarından kabuki fırçayı fondöten, bb ve cc krem gibi ten ürünlerini uygulamak için, konik olanı concealer (kapatıcı) bazen de aydınlatıcı uygulamak için, açılı olanları allık ve bronzer uygulamak için, yuvarlak olanı da göz altlarımı pudrayla sabitlemek için. Her biri ayrıca kabuki yani sık kıllı olduklarından krem ve likit ürünleri uygulamada çok başarılılar. Göz fırçalarını da, aydınlatıcı, kapatıcı, far ve bazen burun kontürü gibi çok çeşitli uygulamalarda kullanıyorum.

Böyle bir fırça setine ihtiyacınız varsa bu fiyata tavsiye edebileceğim bir set. Aliexpress'ten nasıl alışveriş yapılır için burayı ve diğer fırçalarım içinse (ita kabuki benzeri) burayı ve (eklips fırçaları) burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher 

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Harika bilgilerin ve guzel sayfan icin cok tesekkur ederiz cok guzel bilgiler veriyosun ve hep boyle guzel bilgiler vermeye bize devam et ❤ seni cook seviyorumm canm benimm ��❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim 😊 Böyle güzel yorumlar almak ne güzel 😍

      Sil
  2. çok şeker fırçalara benziyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi 😊 Çok kullanışlılar ayrıca 😘😘

      Sil