LeSoleil Şampuan (Kuru/Boyalı Saçlar)

Merhabalar,

Saçlarım uzun, ince telli ve aradaki açık renklerden dolayı uçlara doğru oldukça kuru. Sürekli kullanmaya devam ettiğim bir şampuan yok çünkü uzun süre kullanımda saçım alışıyor ve dipleri çok daha kısa sürede yağlanmaya başlıyor. Son olarak bir süredir LeSoleil markasının kuru/boyalı saçlar için olan şampuanını deneyimleme fırsatım oldu. 



Öncelikle paraben ve parafin içermemesi ile dikkatimi çekti. Firma, saçlara komple bakım yapması için "5 Bitki 5 Mineral" formülü geliştirmiş. İçerisinde bitki olarak biberiye, aloe vera, bezelye, ısırgan otu ve çörek otu özleri bulunuyor. Mineral olarak da çinko, magnezyum, bakır, silisyum ve demir içeriyor.

Ürünün ambalajı kullanışlı. Kıvamının oldukça akışkan olması nedeniyle uygulaması rahat. Çok köpürmüyor ve saçı yormuyor. Yıkamadan sonra saç kremi kullanmaya gerek bırakmayacak şekilde saçı yumuşacık yapıyor. Benim saçlarımı ilk kullanımdan itibaren yumuşattı. Özellikle güneş görmeyen saçlar için üretilmiş ama bence tüm saçlar için oldukça başarılı bir ürün.

LeSoleil şampuan bana firma tarafından denemem için gönderilmişti ama birçok kozmetik markette bulmanız mümkün. Sizin bu ürünü deneyimleme fırsatınız oldu mu? Yorum bırakırsanız sevinirim.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

2 yorum:

  1. Ben de fotoğraflarını çektim, yazısını tamamlayıp yayınlayacaktım. Çok güzel bir tesadüf oldu💕
    Çok beğendiğim bir şampuan oldu ama olmazsa olmaz değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğendim gerçekten :) Farklı ürünler deneyimlemeye çalışıyorum mümkün oldukça beni olumlu olarak şaşırtan bir şampuan oldu 💕

      Sil