Missha Online Alışveriş

Merhabalar,

Biliyorsunuz Koreliler cilt bakımı ve ten ürünleri konusunda oldukça dikkatliler. Bu nedenle Kore markaları da genellikle cilt bakımı ve ten ürünleri konusunda başarılı oluyor. Kore menşeili Missha markası hakkında yakın zamanda sosyal medyada oldukça güzel yorumlar gördüm ve  online sitesinde Anneler günü kapsamında %50'ye varan indirim olunca deneme amaçlı küçük bir alışveriş yaptım.

İndirimin geçerli olması için Missha VIP kart gerekliydi. Alışveriş esnasında 5 karşılığı aldım ve ürünler ile birlikte ulaştırıldı. Bir kez almanız yeterli, hesabınıza tanımlanıyor ve tekrar almanıza gerek kalmıyor. İndirimin olmadığı dönemlerde kart sahipleri %10 indirimli alışveriş yapabiliyor. 


Hakkında güzel yorumlar okuduğum Signature Real Complete BB Krem ve M Perfect Cover BB Krem'in 20 ml'lik boylarından aldım. Öncelikle çok hızlı bir site olduğunu söylemeliyim. Pazar günü sipariş ettiğim ürünler, pazartesi günü kargoya verildi ve salı günü sabahı adresime ulaştı. Ürünler özenle paketlenmiş, pakete farklı ürünlerin testerları eklenmişti. İlaveten Super Aqua Anti-Trouble Formula Miniature Set de hediye olarak gönderildi. Kısacası Missha online sitesinden yapmış olduğum ilk alışverişimden memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Markanın Anneler Günü indirimi 15 Mayıs'a kadar devam ediyor. Göz atmanızı tavsiye ederim. Ürünler hakkında detaylı yorumlarımı blogda paylaşıyor olacağım. Sorularınız için yorum bırakabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder