Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Merhabalar

Biliyorsunuz Garnier kısa bir süre önce Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu çeşitlerine çift fazlı olanını kattı. Yeni çift fazlı makyaj temizleme suyu argan yağı içeriyor ve kokusu çok güzel.


Yüz, göz ve dudaklarda kullanıma uygun. Suya dayanıklı makyajı çıkarmayı vaad ediyor. Ben bir süredir kullanıyorum. Evet biraz yağlı bir his bırakıyor (Benim cildimin yağlıya dönük olduğunu da gözardı etmemek gerekir tabi). İlk kullanımımda cildimi biraz tahriş etmişti. Başta bu ürünün yaptığını anlamamıştım. Biraz daha kullandıktan sonra farkettim. Makyajı çıkarma konusunda ise makyaj temizleme suları zaten tek başına hiçbir zaman yeterli olmuyor. Sonrasında muhakkak yüzü yıkayarak temizlemek gerekiyor. Bu yüzden tam olarak çıkarmasını beklemiyorum ama yine de performansı oldukça iyi. Benim cildimi pembe kapaklı herhangi bir gerginliğe sebep olmadan temizlerken çift fazlı biraz gerip kurutuyor. Kısacası ikisinin de birbirine göre artıları ve eksileri var. Bunları bilerek kullanmak gerekiyor.

Kullanmadan önce şişesinin tamamını artık çalkalayamayacak duruma gelene kadar çalkalamak gerekiyor ki argan yağı daha çabuk bitmesin. Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu tanıtım fiyatı ile yaklaşık 15 tl'ye almıştım. Birçok kozmetik markette bulmak mümkün.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

2 yorum:

  1. Ben pembe kapakliyi severek kullanmistim.Argan yagli olani merak ediyordum ve soru isaretlerim vardi.Yazinla birlikte sorularima cevap buldum.Cok guzel anlatmissin canim.Tesekkur ederiz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim :) Güzel yorumun için teşekkür ederim.

      Sil