Sephora İndirim Alışverişim

Yine bir alışveriş yazısıyla merhaba,

Sephora Cepa mağazasının açılışı indirim dönemiyle de kesişince alışveriş yapmam kaçınılmaz oldu. Cepa'daki ferah ve geniş mağazaya uğradım, çalışanlar çok yardımcı oldular ve oldukça güleryüzlüydüler. Benimki üç parçalık minik bir alışveriş oldu. Hem aldıklarımı hem de kısaca ön izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Aldıklarım:

Musk Eau de Toilette,
Sephora oje "will you be mine"
Sephora kalem far 33 numara Secret Boudoir



"Will you be mine" oje soft ve çok tatlı bir pembe. Aslında biraz bahara ve yaza uygun. Sanırım baharı özledim. Tek katta tam olarak kapatıcılık sağlıyor. Uygulaması kolay, kalıcılığı da güzel. Daha fazla renk seçeneği olsaydı onlara da bakacaktım ama hep pembenin tonları kalmıştı. Fiyatı 3 TL.



Sephora 33 numara Secret Boudoir kalem far ise ne çok sarı ne de çok pembe tonlu. Şampanya tonlarında ten ile kolay bütünleşecek bir renk. Sürümü yumuşacık, üstelik çok da kolay dağılıyor. Waterproof olması nedeniyle uzun süre kalıcı. Ben far olarak değil de göz içinde waterline denen bölgeye uyguluyorum. Çok memnun kaldım. Fiyatı 10 TL'ydi.



Musk parfüm ise hiç aklımda olmayan bir üründü. Alışverişimi tamamlamak için kasaya gittiğimde önerildi ve denemek için aldım. Misk kokusunu sevenler beğenecektir. 50 ml'si 15TL'ydi. Ayrıca turuncu ve sarı şişeli olan çeşitleri de vardı. Turuncu da güzeldi, daha turunç-odunsu bir kokuydu. 



Benim minik alışverişim bu şekildeydi. Şu aralar ihtiyacım olan çok fazla ürün yok. Hatta elimdekileri bitirmeye çalıştığımdan bu dönemlerde alışverişlerim de çok az parçadan oluşuyor. 

Son Mac alışverişim için burayı,
Kiehl's online alışverişim için burayı
Tüm alışveriş yazılarım içinse burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Güle güle kullan Seher'cim, Sephora son zamanlarda güzel indirimler yaptı, mağaza açılışlarındaki kampanyalar da çok cazipti gerçekten :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sephora indirimine böyle olunca kayıtsız kalamadım ama ucuz atlattım neyse ki :) Çok teşekkür ederim Blana'cım :*

      Sil
  2. Ojenin rengine bayıldım güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, ben de sevdim tam baharlık :)

      Sil
  3. Ben de fotoğrafları çok sevdim :)) Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Vakit buldukça daha özenli çekip düzenliyorum, beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  4. Hepsi de harika görünüyor fakat oje ve farın tonları çok hoşuma gitti :) Fotoğraflar da şahane, ellerine sağlık canım mutlu günlerde kullan <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Marycimm <3 Çok öpüyorum.

      Sil