Bitenler | Son Dönemde Bitirdiğim Ürünler

Merhabalar,

Bitenler yazılarını okumayı çok seven ben şimdi ilk bitenler yazımı yazıyorum. Benim bitirdiğim ürünlerde çok yakında bitirdiklerim de var, bir süre önce bitmek üzere olup da süründürdüğüm bir türlü bitiremeyip sonunda bitenler yazısı yazma bahanesiyle bitirdiklerim de var. Hadi hemen başlayalım.

Maybelline Lash Sensational Maskara: Severek kullandım, kirpiklerimi çok güzel uzattı ve ayırdı. Kalıcılığı iyiydi, gün içerisinde dökülme yapmadı. Tek olumsuz tarafı çıkarmasının zor olması. Detaylı yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.

Maybelline Push up Angel Maskara: Fırça tasarımı nedeniyle kirpikleri oldukça iyi tarayıp ayırdı. Çok da güzel uzattı. Günlük makyajımda severek kullandım. Gün içinde dökülme yapmadı, üstelik çıkarması kolaydı. Elimdeki maskaralar biterse tekrar alabileceğim bir ürün. İnceleme yazısı ve uygulaması için burayı tıklayabilirsiniz.

Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Maskara: Bendeki deneme boyuydu. Kıl fırçasıyla kirpiklerime hacim verip, belirginleştirdi. Kalıcılığı iyi gün içerisinde dökülme yapmadı. Çıkarması da kolaydı. Sevdim ama fiyatı nedeniyle tekrar alacağım bir maskara değil. İncelemesi için burayı tıklayabilirsiniz.


Missha Signature BB Krem: Günlük makyajımda çok severek kullandım. Kapatıcılığı güzel, yazdan beridir kullanıyorum bu süreçte bu ürünü kullandığımda SPF42 içerdiğinden ayrıca güneş kremi kullanmadım. Bu nedenle çok pratikti. Hafif nemli bitişiyle sağlıklı bir görünüm oluşturdu. Zamanla renk değiştirmedi, oksitlenme yapmadı. Paraben içermiyor. Yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.


Victoria's Secret Eau So Sexy Body Mist: Bayıldığım ve bittiğine çok üzüldüğüm bir koku. Hafif, taze ve çiçeksi. Hem evden çıkmadan kullanıyordum hem de çantama atıp gün içerisinde tazeliyordum. Kalıcılığı yüksek değildi ama hafif kokusuyla hiç rahatsız etmedi. Bu body misti kullandığım süre boyunca hangi parfümü kullanıyorsun sorusunu çok duydum. Kesinlikle tekrar alacağım bir ürün, hatta mümkünse parfümüyle birlikte.

Termalife Peloid Yüz Maskesi: Yeni Yıla Merhaba etkinliğimizin (yazısı için tık) sponsorlarından Termalife'ın maskesi her kullandığımda cildimi arındırdı ve T bölgemdeki yağı aldı. Elimdekileri bitirene kadar kullanmaya devam, sonrasında da ayrıca yazısı gelecek. 

Delicious Tangy Strawberry Duş Jeli: Arkadaşımın yılbaşı hediyesi olan setten çıkan bu mini mis gibi çilek kokan duş jelini sevdim. Yapısı biraz jölemsi kıvamdaydı, boyutundan dolayı da çabucak bitti.

Clinique All About Eyes Göz Kremi: Hafif yapısıyla çabucak emilen, göz çevremde milia veya alerjiye sebep olmayan güzel bir kremdi. Yoğun bir nem sağlamıyor ama bana gayet yeterli geldi. Yapısından dolayı sanki genç ciltlere daha uygun gibi. Detaylı yazısı için burayı tıklayabilirsiniz. 

Estee Lauder Revitalizing Supreme Göz Kremi: Bendeki deneme boyuydu, güzel nem verdi. Göz çevremde herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Genellikle akşam makyajımı çıkardıktan sonra kuruyan göz çevreme uyguladım ve verdiği nemi ve esnekliği sevdim.

Vichy Aqualia Thermal Legere Nemlendirici: Vichy tanışma seti içinde gelen bir kremdi. Kokusu nedeniyle parfüm içerdiğinden biraz tedirgin oldum ama yine de kullandım. Güzel bir şekilde nem verip cildimin gerginliğini azalttı. Bir de bu kremin şekerli bir tadı var. Kokusu nedeniyle büyük ihtimalle tekrar alacağım bir ürün değil. 


Clinique Liquid Facial Soap Mild: Yumuşak bir temizleme sunan güzel bir makyaj temizleme jeliydi. Makyajı güzel temizledi, cildimi çok kurutmadı. Bendeki alışverişimin yanında hediye gelen deneme boyuydu. Genellikle duşta kullanıp hemen bitirdim.

Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan El Kremi SPF 20: Neutrogena'nın kremlerini genellikle beğeniyorum. Bu el kremini de beğendim. Yapısı hafif, asla ellerimi yapış yapış yapmadı. Rahatsız edici bir kokusu da yok. Her uyguladığımda ellerime esneklik sağladı. SPF 20 içermesi de ayrıca güzel. Aslında yaza daha uygun bir krem  ama ofis masamda tutup tüm kış kullandım. Genellikle kışın soğukta ellerimde çatlama veya soyulmalar olur ama bu kez öyle bir sorunla karşılaşmadım. Sevdim, tekrar alabileceğim bir krem.

Mac Cleanse Off Oil: İşte severek kullandığım ve bitmesine üzüldüğüm ürünlerden biri. Ben bu temizleme yağının daha önce testerını denemiş ve çok beğenmiştim. Daha sonra burada bahsettiğim yazımda 30 ml'lik boyunu aldım. Keşke büyük boyunu alsaymışım çünkü hemen bitirdim. Makyajı kolayca çözüyor ve suyla hemen akıp gidiyor. Özellikle göz makyajında kirpiklere ve göz çevresine zarar vermeden makyajı çıkarıyor. Çok sevdim, kesinlikle tekrar alacağım bir ürün.

Yves Rocher Hyra Vegetal Yüz Temizleme Jeli: Yine çok sevdiğim ürünlerden biri. Yapısı yumuşacık, cilde zarar vermeden ve çok kurutmadan makyajı temizliyor. Bitti ve ben de hemen gidip dev boyunu aldım. İnceleme yazısını hala yazmadığıma inanamıyorum, en kısa zamanda gelecek.

Loreal Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı-Onarıcı: Bu ürünü zaten yıllardır kullanıyorum. Saçlarımı yumuşatıyor, kolay taranmasını sağlıyor ve ışıltı katıyor. Benim gibi uzun saçlı kişiler için olmazsa olmaz bir ürün. Bir ara Pantene'inkini de denedim ama kesinlikle Loreal'i daha başarılı buldum. Çok seviyorum ve bittikçe alıyorum. En sevdiğim çeşidi de onarıcı olanı. Kesinlikle tekrar alacağım.

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30: Genellikle sabahları makyaj öncesi hem cildimi nemlendirmek hem de baz olması için severek kullandım. Cildimi parlama yapmadan nemlendirdi. SPF30 içerdiğinden ayrıca güneş kremi kullanmaya da gerek kalmadı. Sevdim. Detaylı yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.


Palmolive Duş Jeli Akdeniz Bitkileri: Yoğun olmayan akışkan bir formda. Şehir hayatının koşuşturmacasında bitkisel kokusu bana iyi geldi, sanki beni alıp başka yerlere götürdü. Yine de bu tarz ürünlerde uzun süre aynı kokuyu duymak bana fazla geliyor. Bundan sonra daha küçük boyuyla farklı çeşitlerini denemeye devam. 

Otacı Limon&Zeytinyağı ve Lavantalı Sabunlar: Saç kremi kullanmıyorum ama omuzlarımda ve sırtımda sivilcelenme sorunu yaşıyorum. Biraz araştırdığımda şampuanların ve duş jellerinin de gözenekleri tıkayarak bu tarz sivilce oluşumlarına neden olabildiğini gördüm. Çözüm olarak da duştan çıkmadan önce doğal sabunlarla sivilcelenme sorunu olan bölgeyi yıkamak öneriliyordu. Bu iki sabunla denedim ve sivilcelerde azalma gözledim. Bitene kadar bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Daha kolay olan başka bir yöntem varsa yazarsanız sevinirim, bazen uygulamaya üşeniyorum.

Gülşah Aseton-Hassas Tırnaklar İçin: Marketten ihtiyaçtan aldığım bir üründü. Hassas tırnaklar için uygun olduğunu iddia ediyordu ama bu ürünü kullanırken tırnaklarım kurudu. Başka bir sebepten mi ya da asetondan mı emin olamadım. Şimdi bitince değiştirdim başka markaya geçtim, bakalım tırnaklarımdaki kuruluk devam edecek mi.


Evet benim son zamanlarda bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. Biraz uzun bir yazı oldu, bundan sonra daha sık paylaşsam sanki daha iyi olacak.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Baya ürün bitmiş Seher'cim😍 İçlerinde benim de çok sevdiklerim var😊😊 Darısı yenilerinin başına diyorum😊 Bitenler yazılarını okumayı ben de çok seviyorum😊 Bioderma nemlendiriciyi bu yaz ben de denemeyi planlıyorum bu arada😃 Sevgiler...❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'cım biraz öyle oldu. Bitenler yazısı hazırlamak da ayrıca keyifliymiş. Bundan sonra fazla bekletmeden yayınlayacağım. Çok öpüyorum :*

      Sil
  2. Makyaj temizleme yağlarını bende severek kullanıyorum Mac'inkini denememiştim,aklımda olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak tavsiye ederim, çok kullanışlı ve işini iyi yapıyor.

      Sil