312 Moda Sezon Sonu Partisi

Ayşegül Hanım'ın (@ankaraetkinlik) davetiyle katıldığım şık bir etkinlik yazısıyla merhaba. Bu kez 312 Moda isimli harika bir tasarım atölyesinin sezon sonu partisindeydik. 



312 Moda Ankara'da Konsept Çayyolu Villalarında. 

Önce Pop Up Store ile başlayıp, talep üzerine, şimdi bir tasarım atölyesi olarak yollarına devam ediyorlar. Ürünlerin tamamı özel üretim, dolayısıyla herhangi bir marka mağazadan aldığınızda kıyafet veya ayakkabılarınızın benzerlerini birçok kişide görmeniz mümkünken 312 Moda'dan aldığınız ürünlerde böyle bir olasılık pek mümkün değil. 



Kendi serileri olan ayakkabıların yanı sıra, müşterilerilerden gelen talep doğrultusunda özel ayakkabılar da üretiyorlar. Eğer başka bir moda evinde size özel bir elbise diktiriyorsanız 312 Moda'da bu elbise dikiş aşamasında o elbiseye özel ayakkabı da tasarlatıp ürettirebiliyorsunuz. 

Ayrıca özel kumaşlardan tasarladıkları kıyafetleri de müşteri ölçülerine göre dikiyorlar. Uzun zaman beklemeden kısa bir sürede de teslim edebiliyorlar. 

Betül'ün (@betulokandanphotography) objektifinden güzel karelerle devam edelim mi?





312 Moda'yı keşfettiğime çok memnun oldum. Belirli zamanlarda Pop-up sale yapıyorlar. Ayrıca anne-kız dikiş atölyesi gibi keyifli organizasyonları da oluyor, takipte kalmakta fayda var. Daha detaylı bilgi için web sayfaları: http://www.312.moda/

Sevgiler,
Seher 


Seher

Renklidosyam

1 yorum: