Yeni Yıla Merhaba Dedik | @renklidosyam & @ebrulimakyajım

Merhabalar,

Sevgili Ebru ile organize ettiğimiz "Ankaralı Bloggerlar ile Yeni Yıla Merhaba" etkinliğimiz aslında 11 Aralık Pazar günü'ne planlanmıştı. Ancak o haftasonu yaşanan üzücü olaylardan dolayı 18 Aralık tarihine erteledik ve daha fazla erteleme imkanımız olmadığından 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirdik. 

 

Etkinliğimize Carmelo's Every 7 Day Eat Well evsahipliği yaptı. Yer olarak Via Flat'da Armada yaşam sokağının hemen sonunda. "Yeni trendler, farklı lezzetler!" sloganıyla rahat ve sıcak ortamı, modern mimari detayları, dünyadaki son trendleri yansıtan menüsü ve gastronomi meraklılarına özel hazırlanan gurme ürünlerle dolu market bölümüyle yeni nesil bir cafe brasserie... Carmelo's, Crew Group'un markalarından biri. Crew Group, Timboo Cafe ve Marlinda gibi çok bilinen restoranların sahibi.




Özellikle market bölümündeki yılbaşı için özel olarak hazırladıkları farklı hediye paketleri çok başarılıydı. Meraklılarına özel gurme lezzetlerin yanısıra; sıcak şarap seti, whisky cola paketi, mini çam ağaçları gibi estetik ve ince düşünülmüş hediyeleri çok beğendim. 




Tesadüfen Carmelos'ta o gün Burcu Yılmaz vardı. Burcu Hanım, Türkiye'nin sayılı "İnsanın Pin Kodu Analizi" danışmanlarından biri. Bize biraz insanın pin kodu analizi hakkında bilgi verdi. Detaylı bilgi için web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca kendisi danışmanlığın yanı sıra bir firmada profesyonel yöneticilik yapıyor. İkimizin firmalarının da aynı plazada olması nedeniyle birbirimizi simaen tanımamız da hoş bir tesadüf oldu.



Etkinliğimizin afiş, pankart ve görsel tasarımları @lazermarkalama_mavitasarim a aitti. Ne istediğimizi tam olarak anlayarak, titiz bir çalışmayla yaptığı tasarımları çok beğendik. Lezzetli trüfleriyle @tuvana_tutycake etkinliğimize ayrı bir tat kattı; yoğun lezzetli bitter çikolatalı trüfleri çok sevildi. Sanırım günün yıldızlarından biri de canlı çiçeğiyle @lali.design oldu. Haftada bir kez sulanan bu kaktüs, bir süre sonra kenarlardan tomurcuklanıyormuş. Bu tomurcukları da başka saksılara ekerek çoğaltabiliyormuşuz. Genelde çiçeklere bakamayıp soldurmak gibi bir özelliğim var ama bu kez başarılı olacağımı umuyorum. 




Cecile Kozmetik, çok sevilen likit mat rujları ve Extra Asia Waterproof siyah göz kalemiyle bize şık bir hediye paketi hazırlamıştı. Cecile'in likit mat rujları geç tanıştığım ama çok sevdiğim bir seri oldu. Benim paketimden çıkan ruj en çok satan 18 numaralı rujuydu. Her ikisinin inceleme yazısını bir süre daha deneyimledikten sonra yazacağım.


@cilt_bakim_saglik LR peelingiyle bizimleydi. LR çok duyduğum ama hiçbir ürününü kullanmadığım bir marka. Hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlarmış. Deneyimleyeceğim ilk ürünü bize göndermiş olduğu Aloe Vera Face Scrub olacak. 75ml'lik ambalajda, %50 aloe vera içeriyor. Cildi tazelemeyi ve arındırmayı vadediyor. Yine detaylı yorumlarımı kullandıktan sonra ayrı bir inceleme yazısında yazacağım.




Birbirinden güzel ürünleriyle oluşturulmuş çok büyük bir paket ile @Henkelglobal ailesi de bizimleydi. Etkili leke çıkarma gücü olan Persil Power Jel, yeni çıkan Perwol Bakım&Onarım (ki ben çamaşırlarım için sadece Perwoll kullanıyorum), hem elde hem makinada bulaşık yıkamak için Pril (yeni çıkan tropikal meyveler de pakette vardı), cam temizliği için Clin, yine sanırım herkes tarafından sevilen yumuşatıcılardan Vernel Max ( yeni Soft&Oils serisi) ve Bref bu paketin içinde mevcut.


Vissmate ise hem yeni çıkardığı hem de en çok satan ürünlerinden güzel bir paket hazırlamıştı. Çamaşır suyu, hijyenik yüzey temizleyici, sıvı arap sabunu ve silikonlu yüzey temizleyicisini içeren bu paket yine çok kullanılacak ürünlerden oluşuyor. Silikonlu yüzey temizleyicisi ile silinen yüzeylerde toz tutmuyormuş, sanırım en merakla kullanacağım ürün olacak.


Termalife denememiz için bize Peloid Yüz Maskeleri gönderdi. Bu maske içerdiği termal su karışımı ve zengin minerallerle cilt ve cilt altı dokulara mineral desteği vermeye yardımcı olmayı vadediyor. Yüzümüzü temizledikten sonra ince bir tabaka halinde göze temas ettirmeden uygulayıp kuruyana kadar bekliyoruz. Kuruduktan sonra da suyla kolayca temizleniyor. Tek kullanımlık paketin içinde tüm yüze yetecek kadar peloid var. Yine tam etkisini anlamak için birkaç kullanımdan sonra daha detaylı yorumlarımı yazacağım.


Son olarak Bioblas benim severek kullandığım Anti-stress şampuanı, Restorex ise hızlı uzama etkili sıvı saç kremi ile bizimleydi. Haftasonundan bu yana Restorex'in sıvı saç kremini kullanıyorum ve ilk izlenim olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Yağları elle uyguladığımda elimde az da olsa kalan üründen bazen rahatsız olurken spreyli şişesiyle kolay kullanımı hoşuma gitti. Yine tabii ki detaylı yorumlarımı daha fazla kullandıktan sonra paylaşacağım.







Carmelo's Cafe Gourmand menüsü ile bize adeta bir lezzet şöleni yaşattı. Fransa'ya özgü tatlı ve kahve sunumuyla inanılmaz şık ve lezzetli bir tabaktı. Crew Group'un bu menüyle ilgili de bir kampanyası var. Timboo Cafe'lerde yapılan 140TL ve üzeri harcamalarda 15 Ocak tarihine kadar Carmelos'ta kullanılmak üzere çift kişilik bir Cafe Gourmand hediye çeki veriliyor. 

Cafe Gourmand sunumu


2017'nin 2016'dan daha iyi geçmesini dileyerek biraraya geldiğimiz bu günün ardından bizimle birlikte olan, nazik katılımlarıyla günümüzü güzelleştiren tüm blogger arkadaşlarımıza tek tek teşekkür etmek istiyorum. Her biri severek takip ettiğim ve takdir ettiğim aşağıdaki instagram hesaplarının ve blogların yazarları.

@ankaraetkinlik: http://www.ankaraetkinlik.com/
@larcencielblog: http://www.gokkusagininustunde.com/
@nily21: http://www.trendyandfriendly.com/
@escisemblog: http://cisematalay.blogspot.com.tr/
@burcunun_mutfak_seruveni: http://atarlianneler.com/
@yesimdedi: http://yesimdedi.blogspot.com.tr/
@buraliolmayan: http://www.buraliolmayanlarlokali.com/
@biraltibirsifir: http://biraltibirsifir.blogspot.com.tr/
@incetopuklublog: http://incetopuklu.blogspot.com.tr/
@deneyimlianne: http://www.deneyimlianne.com/
@glitterofbeauty: http://glitterofbeautyy.blogspot.com.tr/
@lezzetduragi321
@ebrulimakyajim, @incetopuklublog, @lezzetduragi321, @ankaraetkinlik, @glitterofbeaurty, @escisemblog, @biraltibirsifir

@larcencielblog, @deneyimlianne, @ebrulimakyajim, @burcunun_mutfak_seruveni, @buraliolmayan ve @nily21

Sevgili Başak (@larcencielblog)

Sevgili Nilgün (@nily21)



Etkinlik günü telefonumun şarj azizliğine uğradığımdan elimde yeterince fotoğraf olmadı ama çektikleri güzel fotoğrafları bizlerle paylaştıkları için Yeşim'e (@yesimdedi), Başak'a (@larcencielblog) ve Çisem'e (@escisemblog) ayrıca teşekkür etmek istiyorum.


Son olarak Ebru'yla böyle bir organizasyon düzenlemek çok keyifliydi. Tüm emekleri ve yaptığı herşey için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ebru'nun (@ebrulimakyajim) bloguna buradan ulaşabilirsiniz. Kendisi de etkinlik hakkındaki yazısını yakın zamanda paylaşacak.

Yeni yılın hepimize yeni umutlar ve güzellikler getirmesi dileğiyle...

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Seher'cim, bir kez daha sana ve Ebru'ya çok teşekkür ediyorum emekleriniz ve güzel davetiniz için. O gün sizlerle yüz yüze tanışmak ve bir arada olmak çok güzeldi. Umarım kısa zamanda yeniden bir araya geliriz! Çok öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcim biz asil biz teşekkür ederiz 😍 hem yuz yuze tanisma firsati bulduk, hem keyifli vakit gecirdik 😊 En kisa surede tekrar gorusmek dilegiyle 💖 Cok öpüyorum 😘

      Sil
  2. Seher'cim o kaktüs ne tatlıymış ama :)) Sen de çok güzel olmuşsun :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degil mi Blana'cım 😍 Ben de bayildim ve hala soldurmadim. Teşekkür ederim senin güzel bakışın 😙

      Sil
  3. Çoook güzel bir etkinlikti.ellerinize emeklerinize sağlık❤ Bende haftasonu yazıcam yazımı😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler Cisemcimm 😍 Katilimizla guzellesti etkinligimiz 😊

      Sil
  4. Harika bir etkinlikti canlarım. Umarım yeni yılımız bu etkinlik gibi güzel, eğlenceli ve hep güler yüzle geçer :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiz Burcakcim 😊 Ne guzel bir dilek. Umarim yeni yil mutlu, umutlu ve baris dolu gecer 💗

      Sil