Next Level Nars | #benceNARS Etkinliği

Merhabalar,

3 Aralık Cumartesi günü #benceNARS demek için Hamida'nın davetiyle Next Level Nars'taydık. Hem Nars'ın koleksiyonuna göz attık hem de stil ve güzellik sohbeti yaptık. Etkinlikte ünlü blogger ve stil danışmanı Rüya Büyüktetik ile profesyonel makyaj sanatçısı Erkan Uluç vardı.

Don't be so serious, it's only makeup!


Rüya Büyüktetik Ankara Üniversitesi DTCF mezunu olduğundan dört yıl Ankara'da yaşamış. Biraz Ankara hakkında biraz da güzellik konusunda sohbet ettik. Her zamanki zerafeti ve güzelliğiyle harikaydı. 


Ayrıca Nars Next Level makyaj sanatçılarından Serkan Ünal bana günlük olarak kullanılabilecek, göze biraz derinlik katacak bir göz makyajı uygulaması yaptı. 


Kullandığı renkler aşağıdaki farlardan Blondie ve Bali. Önce Blondie ve Bali'yi karıştırarak gözümün katlanma bölgesine geçti. Daha sonra Bali ile hafif gölge yaptı. En son ise Blondie ile göz altlarımı renklendirdi. Renklere bayıldım.



Ayrıca Nars ürünlerini incelemek için vaktim oldu. Aşağıdaki görseldeki üçlü paleti çok sevdim. Bu palet  Holiday koleksiyonundan Non-Fiction Face Set'in içerisinde mevcut. Pelette Dual-Intensity allıklardan Noctum ve Vu rengi ile benim de çok severek kullandığım Light Reflecting Setting Powder var. Set ise ayrıca Lip glosslardan mini Chelsea Girls ile seyahat boy Black Moon Audacious Mascara içeriyor. 




Tabii ki Nars'ın ünlü fırçalarını incelemeden de olmazdı. Çalıştığım cumartesi gününe denk geldiğinden zaman olarak benim için biraz kısıtlı olsa da güzel bir etkinlikti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

6 yorum:

  1. Fotoğraflar çok içi açıcı, mağaza düzenlemesi çok güzel; Bağdat Caddesindeki çok soğuktu mesela, uzun zamandır gitmedim ama belki değişmiştir. Göz makyajı tam günlü kullanılabilecek tarzda olmuş cidden de, göz rengini de ortaya çıkartır :) Farlardan New York'a bayıldım! Zamanın kısıtlı da olsa güzel bir etkinlik olmuş Sehercim ^_^
    Öpüyorum çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynepcim. Göz makyajını ben de çok sevdim, farların dokuları ve kalıcılıkları da oldukça iyiydi. New York rengi sana eminim çok yakışır. Çok öpüyorum :*

      Sil
  2. Şehir dışında olduğum için kaçırdığım ve kaçırdığıma da aşırı üzüldüğüm bir etkinlikti bu... Bir ara gidip kendim mıncıracağım hepsini. Çok öptüm Seher'cim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçırmana üzüldüm ama uygun bir zamanında bol bol mıncırabilirsin Başakcım. Hatta birlikte gidip mıncırabiliriz :) Çok öpüyorum :*

      Sil
  3. Nars kalp ben diyorum :) Fotoğraflar da bir harika Seher'cim :) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmemek ne mümkün :) keşke fiyatları biraz daha uygun olsa da koleksiyonumuza bol bol katsak Blana'cım. Sevgiler

      Sil