Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve | El Kremi

Merhabalar,

Kış mevsiminde özellikle de şimdiki gibi havaların soğuk olduğu dönemlerde ellerde yoğun nemlendiricilere ihtiyaç duyuyoruz. Ben de özellikle şu dönemlerde iyice nemsizleşen ve hassaslaşan ellerim için daha önce buradaki yazımda bahsetmiş olduğum Kiehl's online alışverişimdeki ürünlerden biri olan Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve'i aldığım günden beri çantamda taşıyorum. 



Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve kuru ve soğuktan çabuk zarar gören eller için koruyucu bariyer oluşturup gün boyu nemi hapsetmeyi vadeden yoğun yapılı bir el kremi. Avokado, okaliptüs ve susam yağının yanı sıra doğal zeytinyağı vaxı içeriyor. Yoğun nem kaybı yaşamış kuru eller için özel olarak geliştirilmiş kalın yapılı bir ürün. Uygularken cilt tarafından çabuk emilmesi için ellerimi birbirine sürterek ısıtıyorum. Yapısının yoğun olmasına rağmen ilginç bir şekilde yağlı his bırakmıyor. 


Kokusu içerdiği okaliptüsten dolayı ferahlatıcı. Sık kullanımdan ziyade aşırı kuruluk oluştuğunda veya bölgesel uygulamalar için daha uygun. Ellerimdeki tarak kemiği üzerindeki bölgeler özellikle aşırı kuruduğundan soğuk havaya maruz kalmadan önce bölgesel olarak uyguluyorum. Sonuçtan da oldukça memnun kaldım.

Bendeki deluxe boy olan 30 ml'lik ambalajda. Şu anda satışta olan gramajları ise 75 ml ve 150 ml. 75 ml'lik olanın fiyatı 55TL, 150'liğin ise 79TL. Kiehl's mağazalarında ve online sitesinde bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. boyutu ve tasarımı çok tatlı gözüktü gözüme :) bakacağım canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyle ambalajlari ben de seviyorum 😍 Boyut da tam cantaya atmalik

      Sil
  2. Seher'cim ben de en çok egzamaya eğilimli bölgedir, o tarak kemiklerinin üzeri :( İki senedir Yves Rocher'in soğuğa karşı koruyucu el kremini kullanıyorum, onun da yapısı çok yoğun ama yağlı his bırakmıyor. Kiehls de aklımda olsun. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de birazcik dikkat etmezsem ilk kuruyan bolge oluyor Blana'cım 😕 Aklinda olsun bogesel kullanima uygun bir krem. Cok opuyorum 😘

      Sil
  3. Kokusu dışında kullandığım zamanlarda sevdiğim bir kremdi; ama o fiyatı hak ediyor mu çok emin değilim :) güle güle kullan Seher'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatı bir el kremine göre biraz yüksek Başakcım. Çok teşekkür ederim, çok öpüyorum 😘

      Sil
  4. Fiyat ve el kremi için bilemedim. açıkçası güzel paylaşım olmuş teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet el kremi icin biraz fazla 😊 Ben tesekkur ederim

      Sil