Douglas Bye Bye Cuticles | Kütikül Giderici

Merhabalar,

Benim en çok ihtiyaç duyduğum malzemeler tırnak bakımı hatta özellikle doğrudan kütikülleri hedef alan bakım ürünleri. Gün içerisinde ellerimi çok sık yıkadığımdan el ve tırnaklarımı sürekli nemlendirme ihtiyacı duyuyorum. Daha önce burada bahsettiğim Douglas alışverişinde almış olduğum kütikül temizleyici solüsyonu aldığım günden beridir severek kullanıyorum. Douglas ürünlerini artık Türkiye'de bulamayacak olsak da buna benzer kütikül gidericiler pek çok markada mevcut. Bu nedenle kısaca paylaşmak istedim.





Douglas Bye Bye Cuticles, oje şeklindeki ambalajıyla uygulaması çok rahat. Şekil verdiğim ojesiz tırnaklarımı biraz sıcak suyla temas ettirerek tırnak etlerimi yumuşatıyorum. Daha sonra kütikül gidericiyi uyguluyorum. Biraz bekletip bir çubuk yardımıyla tırnak etlerimi geri itiyorum. Bu işlem sırasında tırnak etlerine ve tırnak yüzeyine zarar vermemek için hassas davranmak gerekiyor. Yoksa tırnak dipleri zarar görerek şişkinlik, hassasiyet gibi problemlere neden olabilir. Ayrıca bu tür kütikül gidericileri uygularken zararlı kimyasal içeriklerinden dolayı özellikle gözle temasından kaçınmak gerekiyor. 





Yapı olarak yumuşacık ve yağlı his bırakmıyor. Tırnak etlerine esneklik ve nem sağladığından itilemeyen kısımların kötü görüntüsünü de hafifletiyor. Manikür yaptırmak için vakit bulamayanlara evde hızlı bir uygulama sağlıyor. Ben aklıma geldikçe televizyon karşısında pratik bir şekilde uyguluyorum. 

Ayrıca buna benzer yine çok pratik bir uygulama sağlayan hatta çantamda sürekli taşıdığım Sephora'nın bir ürünü var ki onun yazısına da buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

6 yorum:

  1. Seher'cim, ben 2-3 senedir manikürümü aynen bu şekilde evde yapıyorum ve çok da memnunum. Ben Sally Hansen'ın ürününü kullanıyorum ama hepsi temelde aynı zaten. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzunca bir süredir kendim yapıyorum. Evde yapmak bana daha hijyenik geliyor. Sally Hansen'ınkini de merak ediyorum. Bu bittikten sonra denenecekler sırasında. Çok teşekkürler Başakcım

      Sil
  2. Seher'cim, hazır ay sonu yurt dışına çıkacakken bu yazın süper oldu. Zaten Douglas'a uğrayacağım. Ben de bir süredir manikürümü evde yapmaya çalışıyorum, daha sağlıklı olacak böylesi ve Sally Hansen kullanıyorum. Güle güle kullan, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'cım evde manikur icin cok pratik bir urun. Sally Hansen'ı ben de merak ediyorum. Cok tesekkur ederim 😘

      Sil
  3. Bu tür ürünleri çok pratik ve güzel buluyorum, kesmekten çok daha iyi. 14 senedir etleri keserek manikür yaptığından itme yöntemine geçmem çok oldu ama alıştılar. Benim sorunum yanlardan çıkan şeytan tırnağı denen etler. Dax Mixup oldukça azaltsa da tamamen bitmedi. Onu bitirecek bir ürün bulsam işim çok rahat olacak. Sephora yazına ışınlanıyorum hemen.
    Ellerine sağlık Sehercim,
    Öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Zeynepcim. Itmek kesmekten daha iyi benimkiler de umarim en kisa surede alisir. Henuz tam alismadilar. Dax Mixup aklimda bulunsun cok tesekkurler.
      Cok opuyorum 😘

      Sil