Cecile Cebeci Pino Etkinliği

Merhabalar,

Ankaralı bloggerlar olarak 10 Aralık Cumartesi günü Cecile Kozmetik'ten Fatma Hanım'ın davetiyle Cebeci'deki Pino'da güzellik dolu bir gün geçirdik. Cebeci'deki Pino, benim master dönemimde sıkça uğradığım kozmetik marketlerden biriydi. Taşındığım için artık evime uzak olduğundan uzun zamandır gitmemiştim. Bu vesileyle bir kez daha ziyaret etmiş oldum.


Etkinlik boyunca Fatma Hanım bize Cecile ürünleri hakkında detaylı bilgi verdi. Tüm ürünleri dikkatle anlattı ve sorularımızı yanıtladı. Hatta ürünlerin çoğunun uygulamalarını ve duruşlarını gösterdi.





Benim Cecile'de en beğendiğim ürünlerden biri de Long Kisses Lipgloss likit mat rujlar. Renk seçeneklerinin fazla olması, kalıcılıkları ve dudakları çok fazla kurutmaması nedeniyle çok seviliyorlar. Uygulama fırçaları sabit ve şeklinden dolayı sürümü kolay. Renklerden favorim aşağıdaki görselde bulunan 19 numara oldu. Kahve alt tonlu çok hoş bir nude. Benim gibi nude renkleri seven açık tenliler bayılacaktır. Ayrıca çok yakında bu seriye var olan otuz renge ilaveten beş yeni renk geliyormuş. Yılbaşına kadar da bir alana bir bedava kampanyası mevcut.









Cecile'in ten ürünlerini de uygulamalı olarak görme fırsatım oldu. No Transfer Matte Performance Fondöteni özellikle yağlı ve karma ciltlere yönelik, yüksek kapatıcılıklı ve mat bitişli bir fondöten. Cecile Invisible Wet & Dry Powder ise ıslak ve kuru olarak kendi aplikatörüyle kullanılabilen cildi kurutmadan nemli tutmayı vadeden bir ürün. Pudrayı tutan kişide bu ürünler ile uygulama yapılmış ve duruşu oldukça güzeldi.



Cecile'in bir diğer dikkatimi çeken ürünü All Day Peformance Eyeliner'ları oldu. Yumuşacık sürümlü ve pigmentasyon açısından çok başarılılar. Renk seçenekleri yine oldukça fazla. Eyeliner veya göz kalemi gibi uygulandığı gibi arkasındaki aplikatörle dağıtarak buğulu göz makyajına dönüştürmek de mümkün. Asansörlü değiller, kalemtraşla açılıyorlar.



Diğer dikkatimi çeken ürünler ise hacim vermeye yönelik Volume Mascara ile Cooked Terracotta allıklar oldu. Benim kirpiklerim ince ve uzun olduğundan, uzatmadan çok belirginleştirme ve hacim verme ihtiyacım oluyor. Bu nedenle kıl fırçalı Volume Maskara denemek istediğim maskaralar arasına girdi. Terracota allıklar ise sedefli ve yumuşacık yapılarıyla, ıslak&kuru kullanıma uygun olduklarını da öğrenince yine denemek istediklerim arasına ismini yazdırmış oldu.




Renkli kozmetik haricinde cilt bakım ürünlerini de inceledik. Fatma Hanım Innova serisinde Pino'larda yılbaşına kadar %50 indirim olduğu bilgisini aktardı.







Etkinliği kahve eşliğinde sohbet ederek sonlandırdık. Cecile'in hediyeleri; Kiss Me Matte serisi rujlardan 319 numara, Matte Dipliner siyah ve Blush on Neutral serisi allıklardan 01 numara oldu. En kısa sürede herbiri için ayrı ayrı inceleme yazısını hazırlayacağım. Cecile'e hem verdikleri detaylı bilgiler hem de bizlere hediye ettiği ürünler için teşekkür ediyorum.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

10 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan Seher'cim :) Cecile allıklar çok güzel diye duyuyorum hep. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'cım cok tesekkur ederim 😍 Alliklari ben de begendim, hem renkleri hem yapilarini 💖

      Sil
  2. Nilgün beni de davet etmişti ama gelemedim, sizlerden okuyayım bari :)
    Long Kisses rujların benim de aklımda nude renkleri var ama bir türlü alamadım. Bu arada, o Kiss Me Matte rujun koyu rengine hiç dikkat etmemişim, nasıl güzelmiş öylee!!! Bayıldım! Güle güle kullan hediyelerini de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude renklere bayilan biri olarak hemen aklimi celdiler 😊 Kiss Me Matte ruj sanirim su ana kadar sahip oldugum en koyu renk ama o kadar sevdim ki... Simdilik evde suruyorum gozum alissin diye cok yakinda sanirim vazgecemeyecegim 💕

      Sil
  3. Çok güel bir etkinlikoldu, ben de keyifle takip ettim;umarım Ankara'ya gelince beraber de bir Pino çıkartması yaparız ^_^ Pino'daki fırsatlar çok güzelmiş içim gitmedi değil,heleki Cecile'in 1 alana 1 bedavası! :) Hediyelerini güle güle kullan, eminim çok yakışacaktır :)
    Çok öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne guzel olur Zeynepcim 😍 En kisa zamanda bekliyorum 😊 Evet super bir kampanya olmus gercekten. Renklerimi sectim bile 💓💗

      Sil