Sephora Makyaj Temizleme Sütü

Merhabalar,

Makyaj temizleme sütlerini cildi tahriş etmeden makyajı temizlemek için ilk adım olarak kullanmayı seviyorum. Her ne kadar cildim karma ve hatta yağlıya dönük olsa da ara ara temizleyicilerden dolayı, iyi de nemlendirmediysem, kuruduğu ve pul pul olduğu dönemler de oluyor. Bu dönemlerde genellikle cildi daha az tahriş eden micellar su veya süt şeklindeki temizleyicileri kullanmayı tercih ediyorum.



Sephora'nın makyaj temizleme sütü, çok yağlı olmayan yapısı, az miktar ürünle ön temizliği güzel yapması nedeniyle sevdiğim bir ürün oldu. Hem yüz hem de gözde kullanıma uygun. Benim cildimde herhangi bir hassasiyete neden olmadı. İçerisindeki Macademia yağı cilde nem ve canlılık veriyor. Dediğim gibi tüm makyajı temizlemek için değil de ben ön temizlik için kullanıyorum, ardından yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkıyorum. Bu sayede hem cildimi temizleme jelleri fazla kurutmamış oluyor hem de temizleme sütünün yağlı olmasa da yüzümde bıraktığı histen kurtulmuş oluyorum. 


Rahatlatıcı makyaj temizleme sütü, yazın tatile çıkmadan önce aldığım Sephora'nın üçlü temizleme setinin içerisinde mevcuttu. Set olarak yanlış hatırlamıyorsam 25 tl'ydi. Diğer iki ürünü de (waterproof göz makyaj temizleyicisi ve tonik) en kısa zamanda yorumlamaya çalışacağım. 

Başka bir makyaj temizleme ürünü (Garnier Micellar Su) hakkındaki yazıma ise buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. cilt tipimden dolayı bu tarz ürünlere hiç şans veremiyorum:/ Güzel günlerde sağlıkla kullan canım...

    YanıtlaSil
  2. Cilt tipim kuru olsa da uzun yıllardır temizleme sütü kullanamıyorum, beni çok rahatsız ediyor neden olduğunu anlamadığım bir sebepten. Ben de seyahat üçlüsünü alıp aralarından bir tek bunu kullanmadım, sonra da kırmızırujlublog-Blana'ya hediye ettim. Senin beğenmene sevindim, umarım Blana da beğenir.
    Çok öpüyorum,
    Sevgiler.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizleme sutlerinin biraktigi hissi ben de sevmiyorum Zeynepciğim 😐 Hemen yikiyorum. Blana'dan simdi haberdar oldum (eminim sizinki gibi harika bir blogu vardir, hemen bakacagim💖) umarim o da begenmistir 😊
      Cok öpüyorum 😘

      Sil