Revlon Colorburst 205 Elusive Ruj

Merhabalar,

Şöyle canlı renklerle biraz içimiz açılmasın mı :) Taslak olarak bekleyen yazılarıma baktım ve bu şirin kalem ruju paylaşmadığıma hayıflandım. Revlon'un Colorburst serisi rujlar ambalajlarının güzelliği ve kullanımlarının kolay olmasıyla benim sevdiğim ürünler. Daha önce bu seriden 225 numara Sultry rengini incelemiştim. Yazısı için burayı tıklayabilirsiniz. 


Sultry rengini pekçok kişi sür çık ruj olarak tanımlıyor ama bende sarışın olmanın dezavantajıyla malesef koyu duruyor. Günlük makyajımda çok rahat kullanamadığımdan daha açık bir renk olan 205 Elusive dikkatimi çekti. Mat ama kolay sürülen yapısıyla bir tane de açık renk olsun diyerek bu rengini de edindim. Daha önce kalem rujlarımın karşılaştırma yazısında swatcını paylaşmıştım. Okumak için burayı tıklayabilirsiniz. Aşağıda o yazıda da paylaşmış olduğum görselde rengini daha net görebilirsiniz.




Elusive de açıkçası bana biraz fazla pembe geldi :) Revlon Colorburst rujların yapılarını ve hatta kokularını çok sevmeme rağmen renkte aradığımı tam olarak bulabilmiş değilim. Fiyatı yaklaşık 30 TL. Watsons'larda bulabilirsiniz. Bu seriden sevdiğiniz bir renk varsa önerebilirseniz çok memnun olurum.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Seherciğim renk diğerlerine göre biraz daha pembe evet ama sana çok yakışmış.Güzel ve sağlıklı günlerde kullanman dileğimle<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Merveciğim :) Bana genelde bu tonlar gidiyor ama biraz daha sıcak alttonlu bir renk olsa severek kullanırdım.

      Sil
  2. Seher'cim, Elusive rengi hep dikkatimi çekiyordu ama dudakta epey açık durmuş gerçekten... aramaya devam o zaman, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başakcığım oldukça açık duruyor. Araştırmaya devam :)
      Sevgiler

      Sil