Nuxe Hule Prodigieuse Çok Amaçlı Yağ

Merhabalar,

Nuxe'un daha önce ışıltılı kuru yağını çok sevdiğimi söylemiştim. İnceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Işıltılı olan uygulama esnasında elde simler bırakıyordu, bu ise ışıltısız olan kuru yağı. Yine harika kokusu ve yumuşatma&nemlendirme özelliğiyle sevdiğim bir ürün oldu.



Kuru yağların kullanım alanları çok geniş: saç uçlarında oluşan kuruluğu giderip saça yumuşak ve kolay taranır bir yapı vermek için, kuru ve nemsiz ciltler için cilde nem vermek için, tırnak kenarındaki kütiküllerin görünümünü düzgünleştirmek için kullanılabiliyorlar. Ben en çok cildime nem vermek için kullanmayı seviyorum. Özellikle ellerimde kullanıp kokusunu gün içerisinde ara ara hissetmek beni mutlu ediyor.

Sizin deneyimleme fırsatınız olduysa yorumlarınızı bekliyor olacağım.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Ben de bu yaz kullandım ve cildime verdiği neme, tabii ki kokusuna da, bayıldım!!! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Burda yorumunu görmek ne kadar güzel <3

      Sil
  2. Sehercim ben de bu ürünü çok merak edenlerdenim, herkes hep övgüyle bahsediyor. Minnak boyunu satışta bulursam deneyeceğim, mümkünse en başta deneme boyları ile karar verip tam boya geçmeyi tercih ediyorum bu tür ürünlerde.
    Güle güle kullan!
    Sevgiler :)
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepciğim Nuxe'ün güneş kreminin yanında hediye verilmişti bu minik boyu. Bir de simlisi var ama bu daha kullanışlı geldi bana. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Nuxe ürünlerinin methini ve kokularının güzelliklerini pek çok kişiden duymuştum.Ambalajı da çok sevimli gözüküyor.Güzel günlerde kullan seherciğim.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Mervecigim 😊 Kokuları çok specific gerçekten 😍

    YanıtlaSil
  5. Sehercim benimde çok merak ettiğim bir ürün.Nuxe'un seyahat boy setini siparis verdim.Merakla gelmesini bekliyorum.Gule gule kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebrucugum tesekkur ederim 😍 Instagramda gordum ulasmis Nuxe seti, sen de gule gule kullan. Yorumlarini bekliyor olacagim 💕

      Sil