Bobbi Brown Greystone Far Paleti

Merhabalar,

Günlük makyajımda genellikle doğal tonları kullanmayı seviyorum. Resmi iş ortamında da aslında en uygunu yine doğal görünüm oluyor, yoğun olmayan bir göz makyajıyla her toplantıda rahat edebiliyorsunuz. Bobbi Brown'ın Greystone far paleti de oldukça hoş ve doğal renklere sahip bir palet. Bu nedenle aldığım günden beri haftaiçi kısa sürede yaptığım makyajlarda favorim oldu.



Siyah ve gümüş renklerin hakim olduğu ambalajıyla çok şık. Aynı zamanda sağlam da. Birkaç kez düşürmeme rağmen herhangi bir problemle karşılaşmadım. Aynasının ve kendi çift taraflı fırçasının olması da çok kullanışlı olmuş. Bence bir far paletinin olmazsa olmazı ayna ve fırça :) 



Renklerin pigmentasyonları çok az. İsteseniz de yoğun makyaj yapamıyorsunuz. Baştaki açık renk kremsi, diğerleri toz formda. Farlar sırasıyla;
  1. Cream Eye Shadow: Mat duruşlu ve kremsi yapıda bir ekru rengi. Baz oluşturmak için mükemmel.
  2. Chiffon Shimmer Wash Eye Shadow: Gümüş rengi ışıltıları olan kemik rengi. Kaş kemiği, göz pınarları ve orta göz kapağına aydınlık bir görünüm ve ışıltı vermek için ideal. 
  3. Winter Grey Eye Shadow: Çok soğuk alt tonlu gri rengi. Geçişlerde oldukça hoş duran bir far.
  4. Caramel Sparkle Eye Shadow: Chiffon Shimmer Wash Eye Shadow gibi gümüş rengi ışıltılara sahip olan karamel/kahve renginde bir far.
  5. Black Steel Eye Shadow: Oldukça koyu ve soğuk alttonlu bir gri. Eyeliner gibi kullanmak veya kirpik diplerini belirginleştirmek için uygun. Renk koyu olmasına rağmen pigmentasyonundan dolayı uygularken hiç de koyu durmuyor. 
Swatchları aşağıdaki gibi. Renkli gözlere çok yakışacağını düşündüğüm bu palet aslında kolleksiyon ürünü. Ben Bobbi Brown online sitesinden almıştım ve hala mevcut. Tabi fiyatı ikiye katlanmış durumda.


Diğer palet incelemelerim için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Çok güzel tonları ve ambalajına bayıldım canım:) Güzel günlerde kullanman dileğiyle<3

    YanıtlaSil
  2. ambalajına bayıldım :) ama pigmentasyonu az ise geçer not veremem bu palete :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pigmentasyonu o kadar az ki swatchlarda en az iki kat uyguladim 😐 Ancak toplanti makyajlarinda veya isiltiya ihtiyac duydugumda hizli uygulama icin uygun 😘😘

      Sil