Bioderma Hydrabio Gel-Creme ve Perfectur

Merhabalar,

Çeşitli sebeplerle hepimizde olduğu gibi benim de cildimin nem ihtiyacı hiç bitmiyor. Kışın soğuktan, yazın sıcaktan ya da yüzümü yıkadıktan sonra temizleyicilerden kaynaklı nem kayıpları yaşıyorum. T bölgem yağlı olduğundan her nemlendirici cildime uygun olmuyor. Bu nedenle yüzümde jel formunda ve parlama yapmayan nemlendiriciler tercih ediyorum. 

Son zamanlarda severek kullandıklarım ise Bioderma'nın Hydrabio serisinden Gel-Creme ile Perfectur oldu. Ürünler plastik tüp şeklinde bir ambalajda geliyor, pompalı olarak uygulanıyor. İkisi de 40 ml.



Bioderma Hydrabio Gel-Creme'i genellikle günün sonunda cildimi temizledikten sonra uyguluyorum. Ama aşırı kuruluk hissettiğim günlerde birden fazla da uygulayabiliyorum. İsminden de anlaşılacağı gibi jel formda, kolay emilen, parlama yapmayan ve güzel nemlendiren bir krem. Yatıştırıcı bir etkisi de var ve cildi fazla yormuyor (Makyaj bazı olarak da oldukça uygun ama aşağıda açıkladığım sebepten ben Perfectur'u baz olarak daha çok seviyorum).

Bioderma Hydrabio Perfectur'u ise genellikle sabahları uyguluyorum. Gel-Creme'den biraz daha yoğun ama yine de hafif bir yapısı var. Yine cildi yormuyor ve parlama yapmadan nemlendiriyor. Benim Perfectur'u sabah kullanmamın en önemli sebebi SPF30 içermesi. Makyaj öncesinde çok güzel bir baz oluşturuyor. Üstelik çabuk emildiğinden makyaja geçmek için beklemem gerekmiyor.

Her iki ürün de hassas ciltler için uygun. Cildi çok kuru olanlar için hafif yapılı olduğundan yeterli gelmeyebilir ama normal ve karma ciltler severek kullanacaktır. Bioderma ürünlerini eczanelerde ve dermokozmetik ürünler satan sitelerde bulmak mümkün. Tekli fiyatı yaklaşık 65 TL. Ben Dermoeczanem'den 3 al 2 öde kampanyası ile almıştım. Bir günde kargoya verdiler ve hemen elime ulaştı. Tavsiye edebileceğim güvenilir sitelerde biri, ihtiyacınız varsa göz atabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

10 yorum:

  1. Bioderma ürünlerini bnde çok severek kullanıyorum. Bu ürüne de bir bakacağım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim :) Bu nem serisini özellikle çok seviyorum.

      Sil
  2. parlamadan nemlendirme zaten kalbimi çaldı o özellik.Eline sağlık Seherciğim. Güzel günlerde kullan<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) Karma ve yağlı ciltler için olmazsa olmaz bir özellik :) Çok teşekkürler Merveciğim.

      Sil
  3. Ben de Bioderma Hydrabio Perfectur'u yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve oldukça memnun kaldım.Güzel günlerde kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim 😊 Memnun kalmamak mümkün değil galiba 💕

      Sil
  4. Ben de Gel-creme'i yeni yazdım; yazın çok severek kullanıp bitirdim. Yalnız başka bir blogda Perfecteur'ün soyulma yaptığını okumuştum, sende öyle bir sorun oldu mu? Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Perfectur bende soyulma yapmadı. Çok da kullandım halbuki bitmek üzere. Gel-creme yazına gidiyorum hemen 😊 Çok teşekkürler 💕

      Sil
  5. Bende t bölgesi yağlı bir cilde sahibim bioderma ürünlerinden memnun olan arkadaşlarım var. Senin yazında çok faydalı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim 😊 Genelde sevilen bir marka 💖

      Sil