Rimmel London Scandaleyes Ten Rengi Göz Kalemi

Merhabalar,

Biliyorsunuz gözü daha büyük ve sağlıklı göstermek için beyaz ve ten rengi kalem kullanımı oldukça yaygın. Beyaz renk daha keskin durduğundan ben de ten rengi göz kalemi arayışındaydım. Bir Watsons ziyaretim sırasında daha önce nedense farketmediğim bu göz kalemini gördüm. 


Ürünün öncelikle waterproof yani suya dayanıklı olması dikkatimi çekti. Waterline denilen gözün alt iç kısmının nemli bir bölge olması nedeniyle buraya sürülen kalemlerin akmaması ve gün içinde kaybolmaması için waterproof ürünler daha uygun oluyor. Kohl Kajal özelliğinden dolayı sürümü çok kolay. Rengini sevdim; çok açık olmayan bir ten rengi.

Kalıcılığı konusunda tüm gün kullandığımda hemen olmasa da günün sonuna doğru tazeleme ihtiyacı duydum. Çünkü kirpik diplerine biraz dağılma yaptı. Uykusuz gecelerde veya grip olduğum günlerin sabahında daha sağlıklı bir görünüm vermesinden dolayı kurtarıcım oldu diyebilirim. Ancak nedense bu göz kalemi benim gözümde biraz ağır durdu, bu da rahatsız edici. Gözde hassasiyet yaşayanlara tavsiye etmiyorum. Ayrıca başka bir kullanım şekli de koyu renk rujlarda görünümü düzgünleştirmek için dudak çevresine uygulamak.


Rimmel London Scandaleyes ten rengi göz kalemi Watsons'larda bulabilirsiniz. Fiyatı yaklaşık 14. Sizin kullanıp memnun kaldığınız gözde hassasiyet oluşturmayan nude göz kalemi varsa önerilerinizi yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. 

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

2 yorum:

  1. Ben bunu sevmiştim, belki emily göz kalemlerinden nude rengine bir bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emily'ninkileri hiç denememiştim. Öneri için çok teşekkür ederim :)

      Sil