Yves Rocher Fondöten Etkili Mineral Toz Pudra

Merhabalar,

Yağlı veya karma ciltler için toz pudralar özellikle bazı dönemlerde vazgeçilmez olabiliyor. Parlama yapan bölgelerde fondöten üzerine uygulandığında hem parlamayı engellediklerinden hem de makyajı sabitlediklerinden oldukça kullanışlı ürünler. Yves Rocher Fondöten Etkili Mineral Toz Pudra ise %100 doğal mineral içerikli olması nedeniyle ilgimi çeken bir ürün oldu. 


Bendeki 200 - Teint clair rengi. Ten rengim oldukça açık olduğundan bu renk bana ancak yazın biraz bronzlaştığım zamanlarda tam uygun oluyor. Çok yumuşak ve hafif yapılı olan pudra, fazla kapatıcılık gerektirmeyen durumlarda tek başına da kullanılabilir. 


Ambalajı küçük olmasına rağmen kolay kolay bitecek gibi gözükmüyor. İçerisindeki ışıltılar ise cilde olduça güzel bir parlaklık veriyor. Çoğu pudranın aksine ciltte sağlıklı ve canlı bir görüntü oluşturuyor. Hassas ciltlere de uygun olması nedeniyle tercih edilebilir bir ürün.

Yves Rocher Fondöten Etkili Mineral Toz Pudra'ya Yves Rocher mağazalarından veya online sitesinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı, mevcut %20 indirimle 52 TL.

Diğer pudra incelemelerim için burayı tıklayabilirsiniz.


Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

1 yorum:

  1. Yves Rocher bakılabilir Mac güzel indirimler mevcut tavsiye ederim :))

    YanıtlaSil