The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

Merhabalar,

Aydınlatıcılar ile yeni tanıştım diyebilirim. Daha önceleri günlük makyajımda tercih etmezken, son zamanlarda sıkça kullanmaktan yüzümün hangi bölgelerinde güzel durduğunu keşfettim. Böylece günlük makyaj rutinimin bir parçası haline geldiler. Son zamanlardaki favorim ise The Balm'ın ünlü Mary Lou Manizer'ı. Ambalajı oldukça şirin ve sağlam.


Yapısına gelince; sarı alt tonlu olan bu aydınlatıcının pigmentasyonu oldukça yüksek. Fırçaya çok fazla ürün almaya gerek kalmadan oldukça güzel bir parlaklık sağlıyor. Elmacık kemiklerimin üst kısımlarına, burnumun üzerine ve göz pınarlarıma uyguluyorum. Kendimi soluk hissettiğim bazı günlerde ise çeneme ve alnıma da biraz fırçayı değdiriyorum. 


Yukarıdaki fotoğrafta da görüleceği üzere az miktarda ürün kullandığınızda bile oldukça hoş bir aydınlık sağlıyor. The Balm ürünlerine Gratis'lerden ulaşabilirsiniz. Daha önce yazmış olduğum The Balm Rockstar Palette incelemesi için burayı tıklayabilirsiniz. Kendisi Mary Lou'ya benzeyen bir aydınlatıcı olan Disco Disco'yu da içeriyor. 

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder