Yves Rocher Vertige Longueur Maskara

Yeni bir maskara inceleme yazısıyla tekrar merhaba,

Daha önce Yves Rocher'nin maskaralarından kullanmamıştım. Yves Rocher Vertige Longueur ilk oldu. Severek kullandığım Hydra Vegetal Refreshing Cleansing Gel bitince yenisini aldığımda bu ürün de alışverişimin yanında hediye gelmişti. 

Bu serinin iki farklı çeşidi var; hacim vermeyi vadeden Volume Vertige ve kirpikleri uzatmayı vadeden Vertige Longueur. Her ikisinin de ambalajı çok şık; gümüş üzerine mürdüm yazılı. 


Yves Rocher Vertige Longueur maskaranın fırçası gördüğüm en ince fırça. Bu özel incecik tasarım sayesinde en kısa kirpiklere dahi ulaşması amaçlanmış. Hiçbirini atlamadan tüm kirpikleri kavrayarak kirpikleri belirginleştirmeyi ve uzatmayı hedefliyor. İçerisindeki Elemi Reçinesi ile esnek yapıyı destekleyerek kirpik kıvrımlarının belirgin hale gelmesini sağlıyor.


Maskaranın incecik olması sayesinde rahatlıkla gözkapağına ürün bulaştırmadan uygulama yapabildim. Aynı zamanda alt kirpiklere uygulama yapmak için de çok başarılı. Kirpikleri çok fazla uzatmıyor ama tamamını belirginleştiriyor. Hacim vermediğinden, hacim veren bir baz veya maskara ile birlikte kullanıldığında çok daha dramatik kirpikler elde edilebilir. Tek başına ise günlük kullanım için uygun. 

Yves Rocher Vertige Longueur'u fırçasından dolayı sevdim ama bittikten sonra tekrar tercih edebileceğim bir maskara olmadı. Paraben içermiyor, fiyatı 54.90TL.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

1 yorum:

  1. Bu rimeli ben de etki olarak fena bulmadım; fakat kirpiklerden çıkmak bilmiyor... bu yüzden de çok kullanmayı çok tercih etmiyorum. Sevgiler Seher'cim!

    YanıtlaSil