Ogx Keratin Oil Şampuan ve Saçlarım Nasıl Hızlı Uzadı?

Merhabalar,

Saçlarımız görünümümüzü etkileyen en önemli unsurlardan biri. Hepimiz sağlıkla parlayan, kırıksız, canlı, dökülmeyen ve hızlı uzayan saçlara sahip olmak istiyoruz. Bunun için de kullandığımız ürünler oldukça önemli. Şampuan da saç bakımının en temel parçası olduğundan doğru seçimler yapmak gerekiyor. Bu nedenle benim son tercihim Ogx şampuanlardan yana oldu. Ogx şampuanlar paraben ve sülfat içermiyor, diğer çok bilinen şampuanlara göre daha temiz içerikli.



İlk deneyimlediğim Ogx şampuan Keratin Oil oldu. Bu şampuan, kimyasal işlem görmüş kırılmaya yatkın saçlar için özel olarak üretilmiş. İçerdiği keratin yağı sayesinde saçı daha hızlı uzatmaya yardımcı olmayı vadediyor. Peki benim deneyimlerim ne yönde oldu?

Şampuanı Kasım ayı sonunda aldım, yaklaşık dört ay kullandım ve bitirdim. Benim saçlarım ince telli, düz ve işlem görmüş. Bazen kullandığım ürünlerden dolayı nemsiz kalıp ucunda kırıklar oluşabiliyor. Bu şampuanı kullandığım süre boyunca hiç kırık oluşmadı, saçlarım yumuşacık oldu. Şampuanın yapısından dolayı saçlarım uzun olmasına rağmen saç kremi kullanmaya gerek duymadım, çok kolay açıldılar. 

Bir başka özelliği uygulama esnasında çok köpürmesi, ben de açıkçası köpüren şampuanları seviyorum. Aslında köpürmesi için ilave kimyasal maddeler konulduğunu bilsem de saçlarımın sanki daha derinlemesine temizlendiğini düşünüyorum.


Saçlarım normalde hızlı uzar ama bu şampuan sayesinde daha hızlı uzadı. Son zamanlarda saçlarımın ne kadar çok uzadığına dair yorumlar alır oldum. Aşağıda öncesi ve sonrası fotoğrafları görebilirsiniz. 


İlk fotoğraf 10 Aralık 2016 tarihindeki Cecile etkinliğinden (yazısı için tık). Şampuanı kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta olmuşken. Saçlarımın arkadan çekilmiş bir görselini bulamadım ama fotoğraftan görülebileceği üzere göğüs hizamın biraz altındalar. İkinci fotoğraf ise bugün çekildi (28 Mart 2017). Saçlarımı hafif nemliylen toplayarak doğal dalga yapmıştım, o yüzden biraz dağınık. Ona rağmen bel hizamı biraz geçtiğini görebilirsiniz. 

Saçlarımı kestirmeden önce sizinle bu uzama farkını paylaşmak istedim. Bu şampuanın yanı sıra bu süre zarfında bir de ara ara yeniyıl etkinliğimizde denememiz için gönderilen Restorex hızlı uzama etkili sıvı saç kremini kullandım ama diplere hiç uygulamadım, sadece uçlarının hızlı taranması için kullandım. Bir de yine aynı amaçla Elseve Mucizevi bakım yağını kullandım.

Ogx şampuanları fiyatlarının biraz yüksek olması nedeniyle genellikle indirim dönemlerinde alıyorum. Zaten uzunca bir süre de yetiyor. Bu şampuan bitmeden önce Gratis indiriminden Ogx Argan Oil of Morocco'yu almıştım. Şimdi de onu kullanıyorum. O bittiğinde yine yorumlarımı ve etkisini paylaşırım.

Okumadıysanız en sevdiğim saçları çok kolay açan tarak yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

3 yorum:

  1. Baya uzamış çok güzell güle güle kullan 😊Çekilişimede beklerim

    YanıtlaSil
  2. Seheeer, ne kadar güzel uzamış saçların, bayıldım!!!! Aklımda olsun bu şampuan; çok uzun saç kullanamasam da kesim hatalarını telafie tmek için iyi olabilir :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. bu şampuanı mutlaka deneyeceğim :) teşekkürler canım

    YanıtlaSil