H&M Correct and Blend Mini Süngerler

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

Şu son dönemlerin yoğun geçmesinden dolayı bu ay çok fazla yazı paylaşamadım ama biraz vakit bulmuşken H&M'de rastladığım bu mini süngerleri paylaşmasam olmazdı. Malum H&M'in makyaj koleksiyonu ve süngerleri fiyat performans açısından hemen hemen herkesin beğenisi kazandı. Ben de mağazasına gittiğimde muhakkak göz atıyorum ve ilgimi çeken ürünleri inceliyorum. Son ziyaretimde de bu dörtlü mini süngerler dikkatimi çekti.



Süngerler correcter renklerine uygun olarak krem, pembe, yeşil ve mor renklerde. Böylelikle her bir correcter rengi için ayrı ayrı sünger kullanma açısından rahat oluyor. Makyaj esnasında sünger yıkamaya gerek kalmıyor, dolayısıyla oldukça pratik. Correcter konusuyla ilgili daha detaylı bilgi için buradaki yazımı okuyabilirsiniz. 






Yapı olarak yumuşacıklar. Islatıldığında diğer süngerler gibi hacimlerinde artma oluyor. Şeklinden dolayı küçük alanlara ve kenar bölgelere uygulama yapmada oldukça başarılılar. Dolayısıyla göz altlarına kapatıcı uygulamak için de başarılı. Ben çok beğendim. Fiyatı yaklaşık 15 TL'ydi. H&M mağazalarında bulabilirsiniz. Bu arada çok yakında H&M online açılacak, umarım aradığımız ürünleri onlineda bulabiliriz.

Eğer okumadıysanız büyük makyaj süngerlerimin karşılaştırma yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.

Çok güzel bir gün geçirin.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

5 yorum:

  1. Ben HM süngerlerden sert olabilirler diye uzak duruyordum; ama, bunlar yumuşaksa alıp deneyebilirim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Ben ne yazık ki bulunduğum yerin işlek olmasından dolayı sanırım hiç göremiyorum. :(

    YanıtlaSil
  3. Sehercim, çok tatlılarmış hiç görmedim ama bulursam mutlaka alacağım; h&m süngerlerin yumuşak olanları çok başarılı oluyor. Güle güle kullan!
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan renkleri ne kadar güzel şeker gibi :)

    YanıtlaSil
  5. HM süngerleri ben çok beğeniyorum, çoğu yumuşacık oluyor :) Bu minikler de çok tatlılar, görürsem ben de alırım :) Güle güle kullan Seher'cim, öpüyorum <3

    YanıtlaSil