TCA Studio Make-Up Mat Ruj | LSM012

Merhabalar,

Daha önce TCA Studio Make-up'ın mat rujlarından bahsetmiştim. Yumuşacık yapılarıyla kolay sürümlü ve oldukça kalıcılar. Bu kez aynı seriden 12 numaralı renk ile karşınızdayım. Hem 12 numarayı incelemek hem de 4 numarayla karşılaştırmak istedim. LSM004 için daha önce yayınlamış olduğum inceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.



LSM012, mürdüm tonlarında oldukça güzel ve iddialı bir renk. Aşağıdaki görselde dudağımda duruşunu göstermeye çalıştım. Bu dönemlerde ışığın azlığı ve kırpmam nedeniyle fotoğraf bulanık olsa da sanırım rengi doğru yansıtmayı başardım. 



Rujların en sevdiğim özelliklerinden biri de ambalaj tasarımları. Eğer Tekin Acar'a uğrarsanız kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim. Açma ve kapaması çok keyifli. Ancak olumsuz tarafı ambalajın içindeki ve üzerindeki gümüş kısımlar çizilmeye çok müsait. Benimkilerde dikkatli kullanmama rağmen göreceğiniz üzere çizikler oluştu.



İki rengin swatchlarını karşılaştırdığımızda benzer gibi dursalar da LSM004 daha açık ve kahve tonlu. Mat olmalarına rağmen dudağı kurutmuyorlar. LSM 004 günlük kullanıma çok uygun, LSM012 ise daha iddialı. 



Yaklaşık 30 TL'lik fiyatlarıyla, bir de markada genelde olan %50 indirimi de düşünürsek 15TL'ye gelmesi oldukça güzel. Ama maalesef benim gibi genelde açık renk rujları tercih edenler için neredeyse hiç renk seçeneği yok. Renk skalalarını da geliştirseler süper olacak.

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

10 yorum:

  1. Renkler çok güzelmiş! 12 numara da tam sevdiğim tonda bir mauve sanki... Hiç TCA Make-up ürünü kullanmadım ama aklımda olsun :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sadece bu mat rujlarından kullandım, açıkçası diğer ürünleri hakkında çok bilgi sahibi değilim. Ama bu rujlara bakmanı tavsiye ederim yapıları çok güzel :)
      Sevgiler

      Sil
  2. İkisinin rengi de çok güzel canım güle güle kullan 😊❤️

    YanıtlaSil
  3. 4 numaralının rengini daha çok sevdim, bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk olarak genellikle açık tonları sevsem de ben de 4 numarayı daha çok kullanıyorum :)

      Sil
  4. 12 Numaranın rengine bayıldım, tam benlik, leylak mürdüm, dudakta duruşu da şahane ve sana da çok yakışmış Sehercim! Tekin Acar'a gittiğimde deneyeceğim.
    Güle güle kullan,
    Öpüyorum.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynepcim. Bir de ben yakıştırabilsem, gözüm henüz alışmış değil. Umarım kullandıkça alışacak.
      Çok öpüyorum.

      Sil
  5. Hem 4 numara hem de 12 numara çok güzel tanışmamızda 4 numarayı mı sürmüştün?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanışmamızda Urban Decay Vice serisinden Native rengini sürmüştüm Çisem :)

      Sil