Rimmel London #Insta Flawless

Merhabalar,

Blogumun bugünkü konuğu ürünlerini çok sevdiğim Rimmel London markasının #Insta Flawless renkli makyaj bazı. Bu bazı bir süredir bloglarda görüyor ve çok merak ediyordum. Ağustos ayında bir Watsons ziyaretimde -tesadüfen indirim de varken-, sıcak havalarda hafif makyaj yaparım bahanesiyle hemen alıverdim. Sadece tek rengi mevcuttu 006 Light Medium. Türkiye'ye gelen ürünlerdeki renk skalasının azlığı zaten sanırım hepimizin çok dertli olduğu bir konu.



Insta Flawless; renkli nemlendirici, makyaj bazı ve güneş kreminin hepsinden biraz karıştırılmış hali. Renk olarak koyuluğundan şikayet ettim evet ama çok da renk verdiğini söyleyemeyeceğim. Cilt görünümünü düzgünleştirip aydınlık bir görünüm sağlıyor. Çok az bir kapatıcılık veriyor. Verdiği kapatıcılık renk eşitsizliklerini hafifletip; "markete veya yürüyüşe gideyim ama yüzüm çok da soluk durmasın"ı karşılayacak şeklinde. 



Tek başına uygulanabildiği gibi ten ürünlerinin altına da uygulanabiliyor. Fondötenin altına uygulandığında hem kalıcılığını artırıyor hem de aydınlık bir bitiş sağlıyor. Aydınlık görünüm vermesinden dolayı çekinmeme rağmen benim yağlı T bölgemde gün içerisinde aşırı bir parlamaya neden olmadı. Pudra kullanarak her zamanki gibi oluşan parlamaları rahatlıkla kontrol altına alabildim.


Dikkat edilmesi gereken bir nokta; çok hızlı makyaj yapmam gerektiğinde nemlendiriciyi cildim tam olarak adsorbe etmemişken uyguladığımda cilde tam tutunmuyor küçük küçük pütürcükler şeklinde kendini atıyor. Ciltteki nemlendiricinin iyice cilt tarafından emildiğinden emin olmadan uygulamamak gerek. 

Rimmel London #Insta Flawless genç yaşlarda ve sorunlu olmayan ciltlerde kullanım için oldukça uygun. Fiyatı 15TL ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.

Diğer baz incelemelerim için burayı, BB krem incelemelerim için burayı ve CC krem incelemelerim içinse burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

10 yorum:

  1. Canım çok sık gördüğüm bir üründü uygun fiyatlıymış.şans verilebilir.Emeğine sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Mervecigim 😙 Uygun fiyatli, bir de uygun renk olsa harika gercekten 💕

      Sil
  2. Seher, instagramda da yazdım zaten. Aylarca bu bazın testerını aradım çünkü çok merak ediyordum. Ancak bana iyice dağıttığım halde o kadar koyu geldi ki... Rengi azıcık olsa düşünmeden alacaktım. Güle güle kullan, sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gercekten renk biraz daha acik olsa benim de daga cok icime sinecekti 😐 Cok tesekkur ederim ❤❤

      Sil
  3. Süt beyaz tenli biri olarak baya koyuymuş bu renk bana. Bilgilendirme için emeğinize sağlık canım ❤️😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim, cok naziksin 😘💕

      Sil
  4. Ben de ilk kullandığımdan beri çok seviyorum bu ürünü ve şimdi 3. tüpüm bitiyor galiba :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 tup mu, inanilmaz 😊😍 Cok tesekkur ederim Basak 💖

      Sil
  5. Başak çok överek bahsedince çok merak etmiş ama renginin koyuluğundan ötürü asla deneyememiştim. Ürünlerin açık renklerini getirirlerse satıldığını görecekler ama nedense arap ülkesi sanılıyoruz, kendi distribütörlerimiz tarafından bile!
    Dağıttığında renk farkının çok olmamasına sevindim, güle güle kullan!
    Öpüyorum,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Zeynepcim, anlayamiyorum bu renk konusunda neden hep boyle oluyor 😧 Dagittigimda urun cok renk vermediginden biraz kurtariyor neyse ki.
      Cok tesekkur ederim, cok opuyorum 😚

      Sil