Nivea Yatıştırıcı Yüz Temizleme Köpüğü | Kuru Ciltler

Merhabalar,

Bir ara cildi kurutmayan köpüren temizleyici aradığım bir dönem olmuştu. Bu süreçte çok fazla ürün deneyimledim. Bunlardan biri de Nivea'nın kuru ciltler için yatıştırıcı yüz temizleme köpüğüydü. %50 Migros indiriminde üzerinde kuru ciltler yazdığından nedense benim cildimi kurutmayacağı düşüncesiyle almıştım. Çünkü karma ve T bölgem yağlı olmasına rağmen köpüren temizleyiciler genel olarak cildimi çok kurutuyor.



Ürün 150 ml'lik ambalajıyla oldukça güzel ve sağlam. Pompalı ve şeffaf ambalajlı olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Köpük doğal badem yağı içeriyor. Yapısı oldukça hafif ve yumuşak. Bende herhangi bir alerjik reaksiyona veya sivilceye neden olmadı. Yapısının hafif olmasından mı yoksa formundan mı bilmiyorum ama derinlemesine temizlemiyor. Bu yüzden makyaj çıkarmak için uygun bir ürün değil. Sabahları cildi hafifçe temizlemek için kullanılabilir.


Nivea Yatıştırıcı Yüz Temizleme Köpüğü, cildi kurutmadan temizlemeyi vadetmesine rağmen maalesef benim cildimi çok gerdi. Bu nedenle tekrar alıp kullanacağım bir ürün olmadı. Bir de karma ciltler için olan versiyonu var. Fiyatı indirimle yaklaşık 15TL.

En kısa zamanda memnun kaldığım köpüren temizleyicilerin yazısını da hazırlamayı planlıyorum. Yine de bu konuda her zaman önerilere açığım :)

Sevgiler,
Seher 

Seher

Renklidosyam

6 yorum:

  1. Bir dönem bende kullandım severek :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Bende mavi ambalajlısını kullanmıştım canım.Kokusu için bir daha alabilirim belki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdigim yanı kokusu oldu zaten Mervecim 🙈

      Sil
  3. İçinde SLS olan temizleyiciler genel olarak cildi de kurutuyor Seher'cim, aklında olsun... sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler Basak, sanirim içerik okumayi alışkanlık haline getirmek gerekiyor 😊

      Sil