Maybelline Master Shape Kaş Kalemi | Soft Brown

Merhabalar,

Biliyorsunuz günümüzde kaş şekillendirmek makyajlarımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Bu alanda birçok ürün geliştirildi; kaş kalemleri, kaş farları, kaş pomatları, kaş dövmeleri, vb. ve artık bu tür ürünleri heryerde bulmak mümkün. Doğrudan ifadeyi değiştirdiğinden bana göre de kaş şekillendirme olmazsa olmaz makyaj adımlardan.

Ben genellikle kaş kalemi tercih ediyorum, uygulaması daha rahat. Son bitirdiğim kaş kalemi ise Maybelline Master Shape Soft Brown rengi.


Kalemin sürümü çok kolay, yumuşacık bir yapısı var. Ancak yumuşak yapısından dolayı çok çabuk tükeniyor, neredeyse her kullanımda ucunu açmak durumunda kaldım. Bu arada asansörlü değil, kalemtraşla açıyorsunuz. Ucu kalınlaştığında açmazsam daha kalın çizgilerle kaşları doldurmak zorunda kaldığımdan doğal durması için diğer ucundaki fırça ile bol bol tarayarak görüntüyü doğallaştırmaya çalıştım. Fırçasını aslında oldukça beğendim. 

Renk konusuna gelecek olursak, sıcak tonlarda orta koyulukta bir kahve tonu. Daha küllü bir kahverengi olsaydı benim kaşlarıma daha uygun olacaktı ama yine de fena durmadı.

Kısacası kötü değil ama çok severek kullandığım bir ürün de olmadı. Çok fazla seçenek olduğundan tekrar almayı düşünmüyorum. 

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Asansörlü ve dolayısıyla daha ince uçla daha kontrollü ve doğal uygulama yapmayı sağlayan kalemleri keşfettiğimden beri elim bu normal formlara gitmiyor zaten :) Microblading yaptırmadan önce favorim Amway Artistry idi :) Taupe rengine bir göz at derim :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda Golden Rose'un asansörlü kalemini kullanıyorum, memnun kaldım. İnce uçlu ve yine arkası fırçalı. Amway'in ürünlerini denememiştim tavsiye için teşekkürler Başakcığım. Çok öpüyorum.

      Sil
  2. Sehercim bu tür klasik kalem formda kaş kalemleri biraz zorlayıcı olabiliyor, ben Nyx Mİcro Brow Pencil- Taupe rengini kullanıyorum, sana da uyacak bir ton bence; bir ucu fırça bir ucu asansörlü ve incecik uçlu bir kalem, ayrıca pudralı yapıda olduğundan hem aşırı boyamıyor hem de oldukça kalıcı; ben silene kadar yerinde duruyor. Hatta blog'da yazısı mevcut, sağ üstteki arama kutucuğuna nyx yazarsan çıkacaktır, bir fikir olur belki; hazır nyx online açılmışken özellikle =)
    Öpüyorum,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim evet sürekli açmak ve yumuşaklığından dolayı kalın çizmesi zorlamıştı. Nyx'in kaş kalemi yazına hemen bakıyorum. Şu anda Golden Rose'un asansörlü ince kalemini kullanıyorum memnunum ama Nyx kalıcılık konusunda fark atıyor anlaşılan. Elimdeki bitince bir şans verebilirim. Çok teşekkürler tavsiye için.
      Çok öpüyorum. Sevgiler

      Sil