Maybelline The Falsies Push Up Angel Maskara

Merhabalar,

Maybelline'in maskaralarını genel olarak başarılı buluyorum. Elimdeki severek kullandığım Maybelline Lash Sensational maskara bitmek üzereyken (yazısı için burayı tıklayabilirsiniz) macera aramadan, Push Up maskara serisinin hakkında olumlu yorumlar duyduğum Angel maskarasını denemek istedim. 


Mor-lila renkleriyle oldukça şık ve sert plastik ambalajıyla sağlam. Fırçası silikon, şekil olarak kıvrık bir tarak gibi. Bu tarz fırçalar genellikle kirpikleri kıvırarak kaldırmayı sağlıyor. Fırçasındaki çıkıntılar uzundan kısaya doğru sıralanmış. İç kısımlarda daha uzunlar. Açıkçası fırça tasarımı olarak pekçok maskaraya göre oldukça farklı.


Yapı olarak beğendim; ilk açıldığında bile çok sıvı ve akışkan değildi. Rengi ise simsiyah, kirpikleri güzel belirginleştiriyor. Tarak fırça şekli sayesinde kirpikleri tek tek ayırıyor ve uzatıyor. Hacim vermiyor ama uzun, kıvrık ve yapışmamış kirpikler sağlıyor. Aşağıda maskara uygulanmış ve uygulanmamış kirpiklerimdeki farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Kirpik kıvırıcı kullanmadım. İki kat uyguladım ve topaklanma yapmadı. Hacim veren bir maskarayla desteklendiğinde hem uzun hem de hacimli kirpiklere ulaşmak mümkün. 


Gözlerimde herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Gün içerisinde dökülme yapmadı. Çıkarmasının da kolay olması ile günlük kullanım için benim sevdiğim bir maskara oldu. 

Ülkemize gelir gelmez Watsons indiriminde yaklaşık 17 TL'ye aldım. İndirimli fiyatıyla, maskaralardan beklentisi hacimli değil de ayrık ve uzun kirpikler olanlara günlük kullanım için oldukça başarılı.

Diğer maskara incelemelerim için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

12 yorum:

  1. Ay kirpikler resmen uzaya çıkmış Seher'cim, bayıldım bayıldım!!!! Güle güle kullan, öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler Basakcim 😊 Uzatma ve ayirma konusunda cok basarili gercekten 💕

      Sil
  2. Push up'ı hiç beğenmemiştim ama bunu oldukça merak ediyorumm güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim 😊 Push up drama genel olarak sevilmeyince denememistim 👍

      Sil
  3. Kirpikleri ne güzel uzatmış öyle :) Altına hacim veren bir bazla benim için şahane olabilir Seher :) Güle güle kullan :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Hacim veren bir bazla efsane olacak. Çok teşekkürler Blana :) Sevgiler

      Sil
  4. Push Up Dramayı bir hevesle almış fakat sonra hiç beğenmemiştim.Gün içeriisinde topaklanma ve dökülme yapmıştı,fakat bu maskara hakkında çok güzel şeyler duyuyorum.Eşimdeki maskara stoğu biterse deneyebilirim.Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu maskara stoklarımız :) Ben de Push Up Drama'yı hakkında çok fazla olumsuz yorum duyduğum için hiç denemedim. Hacim arayışında değilsen bunu tavsiye ederim. Sevgiler

      Sil
  5. Merak ettiğim bir ürün deneyeceğim teşekkürler :)
    Blogunuzu takibe aldım bende beklerim.
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Keşke watsonstan almasaymışsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu ürünü aldığımda üzücü olay henüz yaşanmamıştı.

      Sil