Maybelline Color Tattoo On and On Bronze

Merhabalar,

Maybelline'in Color Tattoo kremsi göz farları benim gibi çok da far insanı olmayan birine bile kendini sevdirmiş bir seri. Bende şimdilik bu seriden iki adet far var. Biri Pink Gold, diğeri ise On and On Bronze. Daha önce yayınlamış olduğum Pink Gold yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.

Color Tattoo'lar Ambalajlarının sağlamlığı, gramajlarının büyüklüğü ve süper kalıcı yapılarıyla kesinlikle bakılması gereken farlardan. Hatta ülkemize yeni gelen renklerinden Creme de Nude'u da koleksiyonuma katma gibi bir düşüncem var. Eğer bir gün indirimde yakalayabilirsem çok memnun olacağım :)


Yapı olarak elle uygulamaya daha uygunlar. İlk alındığında daha yumuşak, uzun kullanımdan sonra ise yavaş yavaş ilk yumuşaklığını kaybediyor. On and On Bronze, kavanozda duruşu daha sıcak ve altın yansımalı gibi görünse de bende metalik yansımalara sahip soğuk alttonlu bir kahverengi şeklinde duruyor. Bir dakikada göz kapağınıza parmakla yayarak uzun süre uğraşılmış bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Bu açıdan oldukça pratik, makyaja uzun zaman ayıramadığım ama soluk da gözükmek istemediğim günlerde hızlıca uygulayıp maskarayla göz makyajımı tamamlıyorum. 


Sabahları uyguladığımda, benim gün içerisinde yağlanmaya meyilli göz kapaklarımda yerinden oynamadan ve katlanma bölgelerine dolmadan akşama kadar duruyor. Yaz-kış, günlük veya -daha yoğun uygulandığında- gece ve özel günlerde kullanılabilecek çok güzel bir far. Olumsuz olarak nitelendirebileceğim tek yönü ise uzun süreli kullanımlarda yapısının biraz kuruması. Yine de harikalar.

Color Tattoo'ların bir de aplikatörlü Eye Chrome serisi çıkmış ama tabi daha ülkemize gelmedi. En kısa sürede kavuşmayı temenni ediyorum :)

Sevgiler,
Seher


Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Kalıcı olması ve çizgilenmemesi çok büyük bir artısı. Bu farlar zaten Maybelline'in efsane ürünleri arasına girdi bile!

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Daha fazla renk çeşidi görmek istiyorum hatta :)

      Sil
  2. On and On Bronze benim ikinci kez aldığım tek far :) Çok seviyorum! Çok Chromes olanları aşırı merak ettim zira göz makyajında ultra sedefli yapıya bayılıyorum!!! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chromes olanlar da umarım gelir, renk çeşitleri de dokuları da harika gözüküyordu. Swatchlarını çok inceledim :) Sevgiler

      Sil
  3. Gerçekten farlarla uğraşmak istemeyenler için harikalar, bu renk de çok çok güzel.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem zamandan tasarruf hem de çok şık duruyor. Ben de çok seviyorum. Sevgiler

      Sil
  4. tembel kızların sabah uygulayacağı farlardan :D bende bunu kullanıyorum

    YanıtlaSil