Estee Lauder Double Wear Concealer | 02 Light/Medium

Merhabalar,

Göz çevrem çok sorunlu olmasa da yorgun ve uykusuz olduğum zamanlarda göz çevresindeki hafif morluklar ve olası renk farklılıklarını nötrlemek için severek kullandığım kapatıcılardan biri de Estee Lauder'ın Double Wear concealerı. Renk olarak çok geniş bir skalası yok; Light, Light/Medium ve Medium olmak üzere üç farklı seçenek mevcut. Bendeki rengi 02 Light/Medium. Sadece göz kenarımın burnuma yakın kısmındaki renk farklılıkları için kullandığımda çok doğal bir sonuç sağlıyor. Aydınlatma amacı için gözaltındaki kullanımlarda açık tenlilere Light rengini tavsiye edebilirim.




Estee Lauder Double Wear yapı olarak çok başarılı. Pudrayla sabitlemeye gerek kalmadan uygulamadan sonra hemen sabitleniyor. Gün içerisinde okside olmuyor ve gün boyu kalıcılığından ödün vermiyor. Göz çevremde derin çizgilenme sorunum yok ama var olan minik çizgilerde herhangi bir birikme yapmadı. 



Aplikatörünün kullanımı rahat. Çok az bir ürünü sorunlu bölgeye nokta nokta uyguladıktan sonra nemli bir süngerle veya concealer fırçasıyla hemen yayıyorum. Ve sonra da gün boyu varlığını unutuyorum :) Ağırlık yapmıyor ve rahatsız his vermiyor. Ayrıca uzun bir süredir kullanmama rağmen herhangi bir hassasiyete neden olmadı. Yine de kapatıcıyı uygulamadan önce göz çevresinin nemlendirilmesini öneririm. Benim göz çevrem kuru olmamasına rağmen nemlendirmeyi ihmal etmiyorum. 



Estee Lauder Double Wear kapatıcı'nın fiyatı 109 TL. Birçok kozmetik markette bulmak mümkün. En yakın zamanda Estee Lauder Double Wear fondöteni de denemek istiyorum, elimdekiler birazcık olsun azalsa ilk şans vereceğim ürünlerden biri olacak.

Diğer kapatıcı incelemelerim için ise burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

6 yorum:

  1. Daha önce denemediğim, ama senin gibi arada kullanmak için almayı düşündüğüm bir ürün. Yalnızca alt tonu fazla somon gibi geldi; o yüzden online değil de deneyerek almam gerektiğini hissettim :) güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz somon, bu nedenle aslında morlukları iyi kapatıyor. Aydınlatıcı etki içinse light rengi daha uygun gibi geldi bana :) Kesinlikle önceden denemek ve amaca göre almak en iyisi :) Çok teşekkür ederim

      Sil
  2. Bu kapatıcının performansı bitişi gerçekten çok başarılı, oldukça da bereketli; tek eksiği renk skalasının biraz kısıtlı olması. O yüzden çok güzel kapatsa da tekrar almayacağım bir ürün oldu. Senin memnun olmana çok sevindim Sehercim, ayrıca gözaltını nemlendirmek çok iyi bir hamle yoksa hele ki bu soğuklarda oldukça pişman edebilirdi!
    Güle güle kullan,
    Öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanılmaz bereketli, küçük gibi görünse de çok uzun zaman gidiyor. Renk skalası da biraz genişlese mükemmel olacak. Gözaltlarım kuru değil ama uygulanan ürünler nedeniyle ister istemez gün içerisinde kuruyabiliyor. Çok teşekkür ederim Zeynepcim, çok öpüyorum :*

      Sil
  3. Seher bu kapatıcının somon renkli olduğunu bilseydim çok önce gidip bakardım. Zaten aklımda olan bir ürün bu, ama hep ertelemiştim. Açıkçası somon kapatıcılar morlukları çok iyi nötürlediği için hep tercih ediyorum, kısa zamanda en açık tonuna bir bakayım. Güle güle kullan :) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Morluklari cok guzel notrluyor 😍 Bu yuzden uykusuz ve yorgun gunlerimde severek kullaniyorum. Bir acik rengi de boyle somon mu tam emin degilim bakmakta fayda var 💖

      Sil