The Body Shop Shea Özlü Bakım Seti

Merhabalar,

Her ne kadar el kremini bitirmiş olsam da bu kış kendime hediye olarak aldığım Shea özlü setten kısaca bahsetmek istedim. The Body Shop'un bu tarz setlerini ben çok beğeniyorum. Hem hediye için güzel bir alternatifler, hem de kendi çantalarının olmasıyla seyahat için uygunlar. Birkaç farklı seçenekten benim tercihim Shea'lı olan oldu. 

Setin içeriği: 60 ml duş jeli, 50 ml body butter, 30 ml el kremi, sete uygun renklerde küçük bir banyo lifi ve kendi şeffaf çantası. 



Shea yağı içeriği ile belirgin bir kokusu var. Yoğun kokuları sevmiyorsanız biraz ağır gelebilir. Özellikle el kreminde koku çok daha belirgin, kullanırken beni biraz rahatsız etti. Body butter ile duş jelinin ise kokuları el kremine göre daha hafif. Ben yapı ve bıraktığı his olarak setteki el kreminden ziyade body butterı daha çok sevdim. Yağlı his bırakmadan cildi yumuşacık yapıyor. Duş jelini de beğendim yine cilde güzel bir yumuşaklık veriyor. Seyahatlerde taşımak için de güzel bir set.

Özel günler öncesinde bu tarz setler The Body Shop'ta çokça oluyor ve indirimli fiyattan satışa sunuluyor. Hemen hemen herkesin sevebileceği bir hediye arayışındaysanız bu ürüne bakabilirsiniz. Fiyatı 39,90₺. 

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. bende kullanmıştım bu seti :) yoğun koktuğu cidden doğru :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degil mi canim 😳 koku hassasiyeti olanlar icin sıkıntılı

      Sil
  2. Body Shop'un bu minnoş setlerini ben de çok seviyorum. Shea kokusunu severim, ama mağazada denemeden almayayım bari ^_^ güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başakcım 😊 Çok teşekkür ederim 😍

      Sil