Ogx Argan Oil of Morocco Şampuan

Başka bir şampuan incelemesiyle tekrar merhaba,

Daha önce buradaki yazımda Ogx Keratin Oil şampuanını incelemiştim. O bitince memnun kaldığımdan yine aynı markanın Argan Oil of Morocco şampuanına geçiş yaptım.

Ogx Argan Oil of Morocco, saç dökülmelerine karşı etkili ve saçlara nem ve güç vermeyi amaçlayan bir ürün. Sağladığı nem sayesinde koparak dökülmeleri ve yıpranmış görünümü düzeltmeyi vadediyor. 



Özellikle kokusunun çok güzel olduğunu söylemeliyim; nedense bana çok nostaljik geldi, çocukluğumdan bir kokuyu hatırlattı. Ambalajı da güzel; sağlam ve kullanımında herhangi bir zorluk yaşanmıyor. Miktar olarak 385 ml, bana 2-3 ay kadar yetiyor. 

Benim yağlı saçlarımdaki etkisine gelecek olursak; ilk kullandığım dönemlerde sanki saçımı Keratin Oil şampuanına kıyasla biraz kuruttu gibime geldi. Tabi herhangi bir saç kremi kullanmadığımı da söylemeliyim. Daha sonra sanırım saçım şampuana alıştı ve bu kuruluk durumu ortadan kalktı. Ancak yine de vadettiği gibi daha yumuşak saçlar sağlamadığını ifade etmek durumundayım. Saç kremi kullanılarak bu durum düzeltilebilir.



Saç dökülmesine olan etkisini ise saçlarımda çok fazla dökülme problemi yaşamadığım için çok net ve belirgin olarak gözlemleyemedim ama tararken dökülen saç miktarım biraz daha azaldı. Sülfat içermemesi, diğer şampuanlara kıyasla görece daha temiz içerikli olması nedeniyle tercih edilebilir. Yine de benim tekrar satın alacağım bir ürün olmadı. Daha önce kullandığım Keratin Oil şampuanından çok daha memnun kalmıştım.

Sizin bu şampuanı kullanma fırsatınız oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

9 yorum:

  1. Ben sea minerals serisinden çok memnun kalmıştım Seher'cim ama o kuru saçlar için :) Senin beklentini karşılamayabilir. Arganlı olanını da merak ediyordum ama saçını kuruttuysa, bende hiç iyi sonuç vermeyebilir. Ellerine sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim de sea mimeralsten çok memnundu Blana'cım 😍 ben de çok merak ediyorum. İlk indirimde aklımda olsun. Çok öpüyorum 😘

      Sil
  2. Saçı sertleştiriyorsa hiç denememek en iyisi :(

    YanıtlaSil
  3. saçı saç kremi olmadan sertleştiriyorsa çokta ilgimi çekmedi açıkçası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle canım ben de tekrar almayı düşünmüyorum

      Sil
  4. Ben bu çeşidinden çok memnun kalmamıştım, saçlarımı sönükleştirdiğini düşündüm hatta... ama benim de favorim Sea Moisture Minerals serisi olmuştu. Aklında olsun Seher'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sea mineralse bakmam şart oldu 😊 Kardeşim de çok memnun. Çok teşekkürler Başakcım çok öpüyorum 😘

      Sil
  5. Hep gözüme takılan ama bir türlü cesaret edemediğim bir ürün 😆 sebamede devam gibi gözüküyor ☺

    YanıtlaSil