Essence All About Chocolates Far Paleti

Merhabalar,

Sevgili Çisem'in organize ettiği "Bahar Etkinliği" nin sponsorlarından Essence güzel bir paket hazırlamıştı ve bu şirin paketteki ürünlerden biri de Essence All About Chocolates far paletiydi. Genel olarak Essence markasını beğeniyorum, hem uygun fiyatlı hem de başarılı ürünlere sahip. Şimdi bu güzel palete daha yakından bakalım mı?


Palette tam altı adet doğal tonlarda far var. Plastik aynasız bir ambalajda. İlk baştaki beyaz tonundaki renklerden biri diğerlerine göre daha mat. Diğer tüm farlar, -simli değil ama sedefli diyebileceğim- parlak bitişe sahipler. Yapıları yumuşacık, bu nedenle uygulaması çok kolay. Biraz tozutuyorlar ama sorun olacak kadar değil. Renklerin hepsini aşağıdaki swatchlardan görebilirsiniz.




Pigmentasyonları çok yoğun olmadığından ben bu paleti günlük kullanım için ideal buldum. Yapısından dolayı aceleyle bile uygulansa çok kötü durmayacaktır. Renkler birbirine yakın olduğundan geçişler de çok rahat oluyor. Açık renklerle göz pınarlarımı aydınlatmak güzel oluyor, son ikiliyle de gölge yapıldığında oldukça hoş duruyor. Aradaki renkler ise geçiş için idealler. 

Birkaç seyahatimde bu paleti yanıma almıştım. Ambalajı plastik gibi gözükse de taşırken herhangi bir problemle karşılaşmadım. Kısacası bu paleti çok sevdim. Bu renkleri seviyorsanız bir şans verebilirsiniz.

Diğer palet incelemelerim için burayı tıklayabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

3 yorum:

  1. Bende bu paletlerin Roses olan çeşidi vardı; renkler çok güzeldi, ama dediğin gibi pigmentsiz olduklarından bana çok uymamıştı :) Şimdi de gözüm 8'li paletlerden Toffee rengine kayıyor ama kendimi frenliyorum :) Güle güle kullan Seher'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roses paleti de güzel gözüküyordu 😍 Keşke biraz daha pigmentli olsa. Çok teşekkür ederim 😍 💓

      Sil
  2. Bluze cu model pentru femei
    Bluze elegante damă de la MOHITO
    Bluze cu imprimeu damă de la MOHITO
    La MOHITO puteți găsi bluze cu modele frumoase și originale pentru femei. Oferim o gamă largă de modele interesante în diferite culori. Oferim bluze cu modele florale, buline, dungi și animal print. Printre altele, bluzele mulate, modelele cu decolteu în V, cele cu decolteu rotund, umerii descoperiți și multe altele sunt, de asemenea, un succes. Acest tip de îmbrăcăminte se potrivește perfect cu pantaloni eleganți de dama, fuste de diferite lungimi și pantaloni scurți. Iată ce am pregătit pentru dumneavoastră!

    YanıtlaSil