Nature Republic Kağıt Maske | Yeşil Çay & Domates

Merhabalar,

Yakın arkadaşlarımdan birinin ablası Kore'de yaşıyor ve arkadaşım ablasını ziyarete Kore'ye her gidip gelişinde sağolsun eli boş dönmüyor. Son ziyaretinde bana çok övülen Kore kağıt maskelerinden getirmiş. Markaları Nature Republic, Kore'de sevilen markalardan biriymiş. 





Benim için seçtiği çeşitler; domatesli ve yeşil çaylı maske. Yapı olarak ince ve esnek mikrofiberden üretilmiş ve yapısı çok başarılı, yüzde durduğunda cildin nefes almasını engellemiyor. Her yüz şekline uyacak şekilde geliştirilmiş. Genelde hani ya gözlere ya ağza tam oturmaz çekiştirip uydurmaya çalışırız veya keseriz ya, o şekilde bir problem yaşamadım. Ayrıca oldukça yoğun bir şekilde serum içeriyorlar. Bu nedenle uygular uygulamaz verdiği ferahlık hissi çok güzel. 15-20 dakika kadar bekletip daha sonra kolayca çıkarılıyor. 



Domates maskesi cildi nemlendirmeyi ve beyazlaştırmayı vadediyor. Yeşil çay maskesi ise cildi nemlendirmeyi ve nemli tutmayı vadediyor. İlk denediğim yeşil çay maskesiydi. Temiz cildimi tonikleyip daha sonra maskeyi uyguladım. Yaklaşık 15 dakika beklettim, pakette kalan serumları da boynuma uyguladım. Cildime sağladığı nemi sevdim. Gece uygulamıştım, sabah uyandığımda cildim hala nemliydi. Domates maskesini de ayrıca nem vermesi açısından başarılı buldum ancak beyazlık verme konusunda yorum yapamıyorum çünkü tek uygulama değil de düzenli kullanımla sağladığı bir özellik. Buna rağmen cildime verdiği aydınlık görünümü beğendim.



Bu şekilde tek kullanımlık kağıt maskeleri zaten çok seviyorum. Gayet pratikler. Daha önce denediğim SNP Animal Panda maskesi yazım için burayı tıklayabilirsiniz. Yakın zamanda Garnier'in Nem Bombası maskesini de denedim. Onunla ilgili görüşlerimi de fırsat bulur bulmaz ekleyeceğim.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Seherciğim yeşil çaylı olanı pek bir cezbetti beni yahu.Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa evet ben de çok beğendim yeşil çaylıyı Mervecim. Çok teşekkür ederim. Öpüyorum

      Sil
  2. Teşekkür ederim. Tabii ki hemen uğruyorum.

    YanıtlaSil
  3. Domatesli olanı merak ettim canımmm :) Memnun kalmana sevindim, sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Domatesin kırmızı olması insana olumsuz çağrışım yapıyor ama verdiği nem gayet başarılı :) Kızartmadı da :) Çok öpüyorum canım :*

      Sil
  4. Maskeyi nasil kullaniyoruz.direk yuze yapisiyomu

    YanıtlaSil
  5. Maskeyi nasil kullaniyoruz.direk yuze yapisiyomu

    YanıtlaSil
  6. Maskeyi nasil kullaniyoruz.direk yuze yapisiyomu

    YanıtlaSil