M.A.C. İndirim Alışverişim

Merhabalar,

Alışveriş yazılarını okumayı çok sevdiğim için M.A.C.'in %20 indiriminde yaptığım alışverişi kısaca paylaşma istedim. Yeni yılın ilk yazısı her ne kadar yıla iyi başlamasak da keyifli olsun. Son zamanlarda kozmetik alışverişlerine taksitlerin kaldırılması birçok kozmetik firmasının kampanyalar düzenlemesine ve indirim yapmasına neden oldu. Tabi bu furyaya Mac de dahil oldu.


Benimki de bu vesileyle biraz ihtiyaç alışverişi oldu. Aldıklarım; Cleanse off oil 30 ml, Fix+ 30 ml ve Mat rujlardan Kinda Sexy. Alışverişimin gözbebeği Cleanse off oil. Uzun zamandır kirpikleri dökmeden maskaramı nasıl temizlerim diye araştırırken bulduğum bir üründü. Daha önce testerını kullanıp çok memnun kalmıştım. Göz makyajını özellikle maskaraları çıkarmada çok başarılı. Kokusu bir harika, kuru cildime dairesel hareketlerle uyguluyorum ve suyla yıkıyorum. Suyla buluştuğunda köpürerek akıyor ve yağlı bir his bırakmıyor. 


Fix+ yine her zaman gerekli olan ürünlerden biri, gerek makyaj öncesi cildi nemlendirmede gerekse makyaj sonrası oluşan görünümü doğallaştırmada başarılı. 30 ml'si de çantada taşımak için ideal.



Ruj seçimim ise daha çok günlük kullanılabilecek ve her makyaja uyabilecek Kinda Sexy'den yana oldu. Kahve alttonlu hafif şeftalilik de içeren benim gibi sarı alttonlu açık tenlere yakışan bir renk. Aldığım günden beridir kullanıyorum. Dudağımdaki duruşuyla birlikte yazısını da ilk fırsatta paylaşacağım.

Fiyatlarına gelecek olursak; Fix+ ve Cleanse off oil 30 ml boyları 28 TL, ruj ise 48 TL. Mac mağazalarından ve online sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

8 yorum:

  1. Üçü de çok güzel, güzel günlerde kullan. Kinda Sexy nin yazısını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Fırsat bulur bulmaz yayınlayacağım :)

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan Seher'cim :) Fix+ benim de favorilerimden... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Blana. İçime sinen bir alışveriş oldu.

      Sil
  3. Çok güzeller güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir alışveriş olmuş Seher'cim, hepsini güle güle kullan! Kinda Sexy tam bir Seher ruju! Öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım hep bu renklerde tercih ediyorum diye almamak için direndim ama olmadı :) Olsun aldığım günden beri çantamda; kurtarıcı rujum oldu. Çok teşekkür ederim.

      Sil