Lush Ocean Salt Scrub

Merhabalar,

Kardeşimin bir yurtdışı seyahatinde aldığı Lush markasının Ocean Salt isimli yüz ve vücut scrubı hakkında yazı girmemiş olduğumu farkettim. Sanırım ülkemizde artık satılmadığı için yazısını hazırlamaya pek hevesli değildim ama ürün o kadar güzel ki taslaklarda görünce kendimi yazmaktan alıkoyamadım. Kısaca görüşlerimi paylaşmaya çalışacağım.



Ocean Salt Scrub, isminden anlaşıldığı üzere ana madde olarak deniz tuzu içeriyor. İlaveten cilde yumuşaklık katması için avokado ve hindistancevizi yağı da eklenmiş. Bir de cilde parlaklık sağlaması için vodka ve lime var. Kokusu inanılmaz güzel. Zaten markanın en popüler ve en iyi ölü deriyi atan ürünlerinden biriymiş. Tüm cilt tipleri için uygun. Benim cildimde herhangi bir reaksiyona veya hassasiyete neden olmadı. Cildime her kullanım sonrası parlaklık ve yumuşaklık kattı. Ölü derilerden kaynaklı oluşan pütürcükleri ve katmanları yoketti. Siyah nokta problemim yok ama kardeşim siyah noktalarını çok iyi temizlediğini söyledi. Bendeki 85 ml'lik ambalajda. Çok severek kullandım ve bitirdim. Keşke ülkemizde satılsa da tekrar alsam dediğim bir ürün oldu.

Lush markası hakkındaki görüşlerim ve Rub katı peeling ürünü incelemem için ise burayı tıklayabilirsiniz. 

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

4 yorum:

  1. Ben de bazı ürünlerini çok seviyordum Lush'ın; ama buradaki satış ve çalışan politikası ile kalmaları imkansızdı zaten :/ Yurt dışına gidip geldikçe bakmak lazım. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben keşfedemeden Türkiye'den gitmiş ancak işte gidip geldikçe veya hediye geldikçe deneyimliyorum Başakcım. Çok öpüyorum :*

      Sil
  2. Keşke Türkiye'de olsaydı çünkü cilt bakım ürünlerine fazlaca merakım var :( Ellerine sağlık canımm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de bazen keşke diyorum. Çok teşekkür ederim Meryemcim :*

      Sil