Humble Brush | İyiliksever Diş Fırçası

Merhabalar,

"Humble Brush" diş fırçasını Pino'da görüp tasarım olarak çok beğenmiştim; oldukça sade ve basitti. Pino'daki görevli kısaca hikayesini anlatınca ayrıca takdir ettim. Satın alınan her bir fırça için ihtiyacı olan bir çocuğa bir diş fırçası bağışlanmış ya da alternatif ağız bakımı ihtiyacı karşılamış oluyor. Bunu da satın alınan her bir fırçadan Humble Smile Vakfı’na para aktararak yapıyorlar. Yetişkin ve çocuklar için olmak üzere iki farklı boyu vardı. Ayrıca siyah, mavi, mor, beyaz ve sarı renk seçenekleri var. Ben pembe kutulu olanı seçmiştim, fırçası yumuşak bir mor renk çıktı.



Humble Brush malzeme olarak çevre dostu ve sürdürülebilir. Sapı, %100 doğada çözünür bambudan imal edilmiş. Fırçasının kıl kısmı da ekolojik naylondan üretilmiş. Dünyanın en doğada çözünür naylonu olan Naylon-6 tercih edilmiş. Ergonomik bir tutuş sağlıyor üstelik çok hafif. Bambunun bir ağaç değil dünyanın en hızlı büyüyen bitkisi olmasıyla üretiminde çevreye de zarar verilmiyor.


Humble Brush'ı ben çok sevdim; küçük ve yumuşak fırçasıyla kullanımı çok rahat. Böyle çok sık kullandığımız ve değiştirdiğimiz araç gereçlerde biraz daha çevreci davranmayı seçmek güzel bir başlangıç sayılabilir. Her yıl dünya çapında 3,6 milyar plastik diş fırçası tüketildiğini ve bunların birçoğunun da çöpe atıldığını düşünürsek gerçekten güzel düşünülmüş bir fırça. Pinolarda ve eczanelerde bulabilirsiniz. Ayrıca sitesinden daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Fiyatı 20 TL.

Sevgiler,
Seher

Seher

Renklidosyam

6 yorum:

  1. Ben de alacağım bu fırçalardan, sosyal sorumluluk projeleri çok güzel... Güle güle kullan Seher'cim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tasarımı hoşuma gitti ama asıl fırçayı aldıran sosyal sorumluluk projeleri oldu. Çok teşekkür ederim Blana'cım. Öpüyorum

      Sil
  2. Ne güzel bir projesi var, değil mi? Güle güle kullanalım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Başak'cım. Güle güle kullanalım.

      Sil
  3. Ne güzel bir düşünceyle yapılmış, tasarımları da harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi tasarım da güzel; sade ve şık. İsmine yakışır bir şekilde mütevazı.

      Sil